Home / Primaria Targu Mures / Curăţenia de primăvară, în desfăşurare la Târgu-Mureş

Curăţenia de primăvară, în desfăşurare la Târgu-Mureş

A început campania de curăţenie de primăvară pe raza municipiului Târgu-Mureş. Astfel, echipele de muncitori acţionează în tot oraşul, conform unui grafic de lucrări, care cuprinde zilele şi strada pe care se lucrează.

„Îi rugăm pe cetăţeni să nu depoziteze mizeria în faţa imobilelor, decât în ziua în care este programată strada respectivă. Îi asigurăm pe cetăţeni că toate străzile vor fi curăţate în tot acest timp. Lista cu străzile şi zilele în care se efectuează activitatea de salubrizare se regăseşte atât pe site-ul primăriei: www.tirgumures.ro, cât şi în presa locală”, a declarat Claudiu Maior, consilier personal al primarului.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu Mureș: În curând, o creşă nouă pe strada Apaductului!

În vederea creșteri calității infrastructurii educaționale pentru învățământul antepreșcolar din Municipiul Târgu Mureș, astfel încât …