Final la interjudețeanul de polo juniori și copii Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 518 Vizualizări

Final la interjudețeanul de polo juniori și copii

Sâmbătă, 16 martie, în Bazinul Olimpic din incinta Complexului de Agrement și Sport Mureșul din Târgu-Mureș (Week-end), are loc etapa finală a campionatului interjudețean de polo la categoriile Juniori III și Copii. La cele două categorii sunt prezente câte trei echipe, din județele Mureș, Cluj și Brașov. În urma rezultatelor înregistrate în turneele precedente situația în clasamentele finale este deja decisă, ultimele jocuri nu mai pot aduce schimbări. După partidele care vor avea loc în bazinul de la Târgu-Mureș vor avea loc festivitățile de premiere la ambele categorii. Prima categorie care va încheia competiția la prima oră este cea de la Copii, unde podiumul este ocupat în ordine de Corona Brașov, CSM Târgu-Mureș și CSȘ Viitorul Cluj. La juniori III ordinea în clasament este Partizan Polo Târgu-Mureș, CSM Târgu-Mureș și Corona Brașov.

Această competiție are ca scop verificarea, pregătirea și adaptarea celor mai mici practicanți ai poloului în vederea participării la următoarea ediție a Campionatului Național, a VI-a la aceste categorii.

Echipele târgumureșene de la CSM sunt pregătite de Răzvan Păltineanu (copii), Cristian Ispir și Fülöp Tamás (Szoly) la juniori III, iar antrenorul echipei Partizan Polo este Sorin Șăulean. La competiția juniorilor III va participa în afară de concurs și echipa feminină de la CSM, antrenată tot de Cristian Ispir.

„Acest campionat interjudețean este foarte benefic pentru copii, deoarece așa se pot obișnui cu competițiile, cu jocurile oficiale. Deși în țară mai sunt asemenea centre, cum sunt cele de la București, Oradea sau Cluj, în acestea nu s-au organizat competiții. Noi am reușit acest lucru datorită sprijinului acordat de primărie și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș și suntem convinși că acest lucru se va oglindi curând prin rezultate”, este de părere Fülöp Tamás, antrenorul juniorilor CSM Târgu-Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE