Home / Social / „Soție, mamă, bunică”, la cea de a IV-a ediție

„Soție, mamă, bunică”, la cea de a IV-a ediție

Președinta femeilor Ligii Pensionarilor Reghin, Miron Maria, împreună cu colegele, la cheful de 8 Martie

Liga Pensionarilor Reghin, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Reghin, a organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, evenimentul „Soție, mamă, bunică”, eveniment la care au onorat cu prezența  peste 200 de femei pensionare, într-un cadru festif al unui local din Reghin. Atmosefera de bună dispoziție  a fost asigurată de consacrați artiști locali de muzică populară, Anca Branea, Viorel Spânu, David Puscaș, Andreea Grama, Ștefania Sălăgean, Geczi Janoș, acompaniați de membrii Orchestrei  Casei Municipale de Cultură „Eugen Nicoară” din Reghin.

„Mulțumim Primăriei și Consiliului Reghin pentru sprijinul acordat în organizarea celei de a IV-a ediții a acestui eveniment dedicat colegelor noastre , precum și inimoșilor sponsori care au fost alături de noi. A fost un eveniment plin de căldură, alături de dragele noastre, care la final au primit un ghiveci cu flori și o felicitare din partea organizatorilor”, a precizat Vian Bonț, președintele Ligi Pensionarilor Reghin.

După cum firmă reprezentanții Ligii Pensionarilor Reghin, vor urma alte activități dedicate membrilor ligii, printre care Adunarea Generală Juidețeană și excursii și drumeții în țară și străinătate, prima fiind cea din Cernăuți, Ucraina.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Sprijin pentru persoanele fără adăpost din Târgu Mureș

Andreia Moraru, director executiv interimar al Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Târgu …