S-a lansat „CIS Eficient”, platformă online de servicii! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 183 Vizualizări

S-a lansat „CIS Eficient”, platformă online de servicii!

Programul „CIS Eficient”, destinat consumatorilor casnici și persoanelor juridice care înregistrează un consum normat de până la 116 MWh, presupune integrarea tuturor opțiunilor consumatorului într-un singur loc, pe portalul online www.FurnizareGaze.ro: abonare la serviciul de Furnizare Gaze Naturale, atât pentru clienți casnici, cât și pentru firme, ca alternativă la furnizorul tradițional, pachet complet de servicii Verificări Tehnice Periodice pentru centrale termice cu funcționalitate pe combustibil gazos și pentru instalațiile interioare, centrală termică individuală, cu funcționalitate pe combustibil gazos, clasa energetică A, pentru locuințe, împreună cu montajul aferent, realizat de personal autorizat.

Servicii disponibile “la un singur click”

Potrivit www.agerpres.ro, clientul poate selecta, conform necesităților proprii, oricare sau toate serviciile disponibile „la un singur click”. După finalizarea comenzilor, partenerii autorizați ISCIR/ANRE vor prelua toate formalitățile legate de contractul de furnizare gaze naturale, verificările tehnice periodice sau montajul unei centrale termice individuale.

Aplicația presupune monitorizarea scadențelor verificărilor tehnice periodice, efectuarea de operațiuni numai prin intermediul personalului autorizat, precum și tarife competitive pentru furnizarea de gaze naturale. Consumatorul are acces permanent la istoricul activităților sau programarea scadențelor, atât prin intermediul site-ului, cât și prin intermediul call-center-ului.

Conform Directorului General al CIS GAZ SA, Sebastian Călugăr, compania a furnizat până în prezent mai mult de 300 de milioane de metri cubi gaze naturale, construind peste 1.000 de kilometri de rețele de distribuție a gazelor naturale. De asemenea, CIS GAZ SA a instalat în Sistemul Național de Transport peste 100 de stații de reglare-măsurare a gazelor naturale și a construit peste 300 de kilometri de conducte magistrale de transport gaze naturale.

Transparenţă completă

Potrivit declarațiilor lui Mihai Bălan, retail manager al companiei, acesta este primul program complet automatizat de pe piața autohtonă, care își propune să ofere consumatorului final un pachet integrat de furnizare a gazelor naturale, servicii și echipamente, pentru o calitate superioară a prestărilor de servicii, însoțite de transparență completă și profesionalism, în scopul identificării de noi clienți si fidelizării celor existenți.

“Totul într-un singur loc. www.FurnizareGaze.ro. E atât de simplu! CIS GAZ SA este o societate cu capital privat, 100% românesc, aflată deja la a treia generație de specialiști în industria gazelor naturale. De peste 25 de ani, această companie oferă soluții și servicii în industria energetică, la cele mai înalte standarde de performanță. Activitatea companiei acoperă segmentul de Furnizare Gaze Naturale pentru consumatorii casnici și industriali, în calitate de furnizor autorizat ANRE, dar și cel de construcții conducte noi sau reabilitarea sistemelor de transport și distribuție, colectoare de petrol și gaze, mentenanța instalațiilor onshore de orice tip”, se precizează într-un comunicat de presă.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE