Share

Home / Invatamant / Simulare de admitere, la UMFST Târgu-Mureş

Simulare de admitere, la UMFST Târgu-Mureş

Peste 800 de elevi din întreaga țară s-au înscris la prima simulare a examenului de admitere la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureș, care va avea loc duminică, 17 martie, începând cu ora 9.00.

“Organizată de Liga Studenților din Târgu-Mureș, în parteneriat cu UMFST Târgu Mureș, simularea se organizează atât pentru specializările mari (Medicină, Medicină Dentară, Medicină Militară și Farmacie), cât și pentru specializările mici (Asistență Medicală Generală, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Nutriție și Dietetică, Tehnică Dentară și Cosmetică Medicală). Simularea examenului de admitere se organizează pentru ambele probe de concurs (biologie și chimie) și în ambele limbi de predare: limba română și limba maghiară. Candidații sunt rugați să urmărească site-ul: simulare.lstgm.ro pentru informații referitoare la repartizarea pe săli de concurs”, se precizează pe Blogul UMFSt Târgu-Mureş.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

AWAKE3 anunță două surprize în line-up, biletele de o zi și suplimentul de camping

AWAKE3 comunică programul pentru fiecare zi a festivalului, prețul biletelor de o zi și al …

Share
Share