Program nou la bazinul de înot din Luduş Luduș
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 3497 Vizualizări

Program nou la bazinul de înot din Luduş

Începând din anul 2015, „Bazinul de înot didactic” din oraşul Luduş a devenit o atracţie pentru cei care sunt amatori de mişcăre într-un ambient deosebit de plăcut. Cu o afluenţă mai mare în perioadele cu temperaturi mai scăzute, bazinul îşi dovedeşte utilitatea şi în timpul verii când Mureşul, aflat la câţiva paşi distanţă, nu reuşeşte să facă o concurenţă notabilă.

Primul regulament privind funcţionarea, întreţinerea şi exploatarea Bazinului de înot didactic, situat în oraşul Luduş, strada Pieţei, a fost aprobat de Consiliul Local în luna iunie 2015. Ulterior, regulamentul a mai suferit modificări, ultima modificare şi completare fiind propusă Consiliului Şocal la sfârşitul lunii februarie.

Printr-un referat întocmit de Cornel Luca, şef Serviciu „Pieţe, Sala de sport, Bazin Sportiv şi Stadion” se propun patru modificări şi  o completare. La articolul 4 (1) se modifică accesul în incinta bazinului după programul: luni-joi, între orele 10.00 – 21.00, vineri: orele 10.00 – 22.00, sâmbătă: orele 11.00 – 22.00, duminică: orele 11.00 – 21.00; la articolul 4 (2) se fac precizări asupra utilizării bazinului conform programării; la articolul 7 sunt specificate atribuţiile administratorului; la articolul 20 sunt indicate resursele financiare necesare funcţionării bazinului, cu sume din vânzarea biletelor şi abonamentelor şi din bugetul local al oraşului Luduş.

Legislativul local a aprobat atât modificările făcute, cât şi completarea Regulamentului cu tarifele aplicate şi modelul de contract cadru de închiriere a culoarului la bazinul de înot.

Ioan A. BORGOVAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE