Share

Home / Luduș / Program nou la bazinul de înot din Luduş

Program nou la bazinul de înot din Luduş

Începând din anul 2015, „Bazinul de înot didactic” din oraşul Luduş a devenit o atracţie pentru cei care sunt amatori de mişcăre într-un ambient deosebit de plăcut. Cu o afluenţă mai mare în perioadele cu temperaturi mai scăzute, bazinul îşi dovedeşte utilitatea şi în timpul verii când Mureşul, aflat la câţiva paşi distanţă, nu reuşeşte să facă o concurenţă notabilă.

Primul regulament privind funcţionarea, întreţinerea şi exploatarea Bazinului de înot didactic, situat în oraşul Luduş, strada Pieţei, a fost aprobat de Consiliul Local în luna iunie 2015. Ulterior, regulamentul a mai suferit modificări, ultima modificare şi completare fiind propusă Consiliului Şocal la sfârşitul lunii februarie.

Printr-un referat întocmit de Cornel Luca, şef Serviciu „Pieţe, Sala de sport, Bazin Sportiv şi Stadion” se propun patru modificări şi  o completare. La articolul 4 (1) se modifică accesul în incinta bazinului după programul: luni-joi, între orele 10.00 – 21.00, vineri: orele 10.00 – 22.00, sâmbătă: orele 11.00 – 22.00, duminică: orele 11.00 – 21.00; la articolul 4 (2) se fac precizări asupra utilizării bazinului conform programării; la articolul 7 sunt specificate atribuţiile administratorului; la articolul 20 sunt indicate resursele financiare necesare funcţionării bazinului, cu sume din vânzarea biletelor şi abonamentelor şi din bugetul local al oraşului Luduş.

Legislativul local a aprobat atât modificările făcute, cât şi completarea Regulamentului cu tarifele aplicate şi modelul de contract cadru de închiriere a culoarului la bazinul de înot.

Ioan A. BORGOVAN

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Spitalul din Luduș caută asistent medical

Spitalul orășenesc „Dr. Valer Russu” din Luduș organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual temporar …

Share
Share