Share

Home / Joburi / 26 posturi de procuror și judecător disponibile

26 posturi de procuror și judecător disponibile

Vineri, 15 martie, în numărul 280 din Monitorul Oficial a fost publicată lista posturilor vacante de procuror la parchetele pe lângă judecătorii, un total de 228 la nivel național.

Astfel, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureș are în total 11 posturi disponibile împărțite în mai multe zone. Parchetele de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureș, Judecătoria Sighișoara, Judecătoria Reghin și Judecătoria Odorheiu Secuiesc au câte 2 posturi disponbile fiecare. Parchetele de lângă judecătoriile Miercurea-Ciuc, Toplița și Gheorgheni au câte 1 post fiecare.

A fost publicată de asemenea și lista posturilor vacante de judecător la judecător, posturi alocate pentru repartzarea judecătorilor stagiari. Astfel, Judecătoria Târgu-Mureș are 9 locuri disponibile, Judecătoria Sighișoara 1 post disponibil, Judecătoria Luduș 2 posturi, Judecătoria Reghin 2 posturi, iar Judecătoria Târnăveni 1 post. Judecătoriile din Miecrurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Toplița și Gheorgheni au 7 posturi disponibile în total.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTOGALERIE. Am locuit împreună cu poezia, la Bistrița, timp de 4 zile și mi-a plăcut la nebunie

N-am fost cu poezia în relații prea cordiale până în urmă cu vreo doi ani …

Share
Share