Peste 400 de abateri constatate într-o săptămână de poliţiştii rutieri din Mureş Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 105 Vizualizări

Peste 400 de abateri constatate într-o săptămână de poliţiştii rutieri din Mureş

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a acţionat, în săptămâna care a trecut, pentru conștientizarea participanților la traficul rutier, cu privire la importanța folosirii centurii de siguranță și a altor dispozitive de fixare omologate.

Acţiunea, coordonată de către Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, s-a desfăşurat în perioada 11-17 martie, pe drumurile din întreaga țară, dar și în statele membre ale Uniunii Europene, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL).

Joi, 14 martie, în intervalul orar 12.00 – 20.00, polițiștii mureşeni au acționat pe drumurile din județ, iar în urma activităților desfășurate au constatat și aplicat sancțiuni pentru 463 de abateri la regimul circulației pe drumurile publice, dintre care 142 au fost pentru neutilizarea centurii de siguranță ori a dispozitivelor speciale de retenție. Totodată, au fost reţinute 27 permise de conducere și 11 certificate de înmatriculare.

“Polițiștii mureşeni reamintesc tuturor conducătorilor auto să folosească centura de siguranţă, să adopte o conduită preventivă în trafic, să păstreze o distanţă corespunzătoare între autovehicule şi să circule cu viteză redusă atunci când condiţiile meteo sunt nefavorabile”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE