Share
Home / Joburi / Spitalul Clinic Județean de Urgență angajează

Spitalul Clinic Județean de Urgență angajează

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea a două posturi disponibile de consilier juridic la Compartimentul Juridic și de economist la Biroul Salarizare, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de consilier juridic, candidații au nevoie de diplomă de bacalaureat și studii superioare absolvite cu diplomă de licență în drept și minimum 6 luni de vechime în specialitate.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de economist, candidații au nevoie de diplomă de bacalaureat și studii superioare absolvite cu diplomă de licență în specialitate și minimum 6 luni de vechime în specialitate.Dosarele se pot depune de luni până vineri între orele 13.00 și 15.30 până în 22 martie la Biroul Organizare de pe str. Gh. Marinescu, nr. 50, etaj I, camera 4107.

Mai multe informații se pot obține la Birou Organizare sau la numărul de telefon 0265 212 111, interior 462, persoană de contact Bîrlean Oana Bianca.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mesaj către mureșeni: ”Noi suntem aici către voi! Stați acasă!” VĂ RUGĂM DISTRIBUIȚI!

Administratorii paginii de Facebook intitulată ”Fundația pentru S.M.U.R.D.” au transmis luni, 30 martie, următorul mesaj …

Share
Share