Un nou titlu la popice junioare Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 318 Vizualizări

Un nou titlu la popice junioare

Echipa de popice junioare a clubului Electromureș Romgaz Târgu-Mureș a confirmat așteptările, reușind să câștige o nouă medalie de aur și titlul de campioană națională, mai exact să-și apere titlul. Tinerele popicare mureșene au reușit acest lucru după ce au câștigat toate etapele disputate în acest sezon și s-au impus și la turneul final al Campionatului Național pentru echipe de tineret U23, disputat la sfârșitul săptămânii pe moderna arenă de popice cu 8 piste a complexului sportiv Gheorgheni din Cluj-Napoca. Această performanță are o valoare mai mare dacă se ține cont de faptul că acest nou titlu a venit cu un nou record național. La finalul întrecerilor elevele antrenorilor Orosz István și Seres Jozsef au totalizat după ce au câștigat ambele reuniuni ale turneului 6666 (!) de popice doborâte, cu 3304 în prima zi și 3362 în a doua. Rezultatul celei de-a doua zile, cu exact 200 „bețe” peste următoarea clasată este un total care constituie un nou record național la această categorie.

Conform așteptărilor, pe treapta a doua a podiumului a urcat marea rivală Conpet Petrolul Ploiești, cu un total de 6321 p.d. (3159+ 3162), iar medaliile de bronz au revenit formației Siderurgica Hunedoara, cu 6144 (3031+ 3113), care au devansat formația Rapid București, a patra calificată pentru faza finală.

Din tabăra campioanei, cele mai valoroase rezultate obținute pe parcursul celor două zile de întreceri au fost obținute de: Maria Ciobanu 590 p.d., Ana-Maria Poetașu 585 p.d., Bato Judit Katalin 580 p.d., Seres Bernadett 567 p.d., Szabo Julia Emese , 565 p.d., Fekete Réka 542 p.d., iar din lot au mai făcut parte Ábrám Monika și Vita Anita.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE