Home / Sport / Interjudețeanul de polo juniori și copii

Interjudețeanul de polo juniori și copii

Distribuie

Bazinul Olimpic din incinta Complexului de Agrement și Sport Mureșul din Târgu-Mureș (Week-end) a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute etapa finală a campionatului interjudețean de polo la categoriile Juniori III și Copii.

La turneu au fost prezente câte trei echipe, din județele Mureș, Cluj și Brașov, dar rezultatele acestor ultime jocuri nu mai puteau schimba situația în clasamentele finale, deoarece după turneele precedente ordinea în clasamentul final era decisă deja.

Prima categorie care a încheiat competiția a fost cea de la Copii, unde pe prima a treaptă a podiumului a urcat Corona Brașov, urmată de CSM Târgu-Mureș și CSȘ Viitorul Cluj.

Având ca scop principal verificarea, pregătirea și adaptarea celor mai mici practicanți ai poloului în vederea participării la următoarea ediție a Campionatului Național, a VI-a la aceste categorii, la singura competiție la aceste categorii organizate în țară întrecerea poate fi considerată o reușită. Micii poloiști au avut ocazia de a se adapta cu atmosfera de competiție. La festivitatea de premiere au fost acordate și câte două premii speciale la fiecare categorie. Cel mai tehnic jucător, MVP-ul întrecerii cu alte cuvinte a fost desemnat Cristian Petreanu, de la echipa câștigătoare, iar portarul turneului a fost cel al echipei mureșene, pregătită de Răzvan Păltineanu, Nemes Oliver.

Duel mureșean la juniori III

A urmat încheierea disputei de la juniori III, unde ordinea în clasament era și ea stabilită deja. La această categorie a fost angrenată în calitate de invitată și formația fetelor de la CSM Târgu-Mureș, pregătită de Cristian Ispir. Aici pe primul loc s-a situat echipa antrenorului Sorin Șăulean, Partizan Polo Târgu-Mureș (foto 2), urmată de CSM Târgu-Mureș (antrenori Cristian Ispir și Fülöp Tamás-Szoly) și Corona Brașov. Premiile speciale la această categorie le-au revenit lui Denis Sideraș (jucătorul turneului) și Peti András (cel mai bun portar)

„Considerăm că scopul acestei competiții a fot atins și copii au avut ocazia să susțină jocuri într-un cadru oficial, să se obișnuiască cu atmosfera de competiție. Toate aceste lucruri sperăm că vor avea efect în evoluția lor pe viitor. Primăria Târgu-Mureș și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș au înțeles necesitatea organizării unei asemenea întreceri și ne-au acordat întreg sprijinul”, a fost concluzia antrenorului juniorilor de la CSM Târgu-Mureș, Fülöp Tamás-Szoly.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.