Share

Home / Cultură / Invitație la vernisajul expoziției „Războiul tranșeelor. Marele război din perspectiva arheologiei aeriene“

Invitație la vernisajul expoziției „Războiul tranșeelor. Marele război din perspectiva arheologiei aeriene“

Muzeul Județean Mureș are deosebita plăcere de a vă invita la vernisajul expoziției „Războiul tranșeelor. Marele război din perspectiva arheologiei aeriene“. Cu ocazia vernisajului va avea loc o conferință în limba română miercuri, 27 martie, începând cu ora 14.00, în clădirea Muzeului de Etnografie și Artă Populară din Târgu Mureș (Piața Trandafirilor nr. 11).

Programul conferinței

La ora 14.00, conferința va debuta cu un cuvântul de deschidere al directorului Soós Zoltán, urmând ca în intervalul 14.05-14.15, Dorel Marc să țină discursul intitulat „Mureşeni în tranşeele Marelui Război. Cercetare și muzeologie“.
Conferința va continua la 14:15 cu o cuvântare susținută de Sárándi Tamás, având titlul „Tranșee cartografiate. Județul Mureș, ca teatru de război în timpul Primului Război Mondial“, urmând ca la ora 14:30, conferința să se încheie cu ultima parte, susținută de Pánczél Szilamér și intitulată „Regiune de graniță. Strategie militară în zona Munților Călimani și Ghurghiu“.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Expoziție dedicată Coreei, în Cetatea Medievală

Organizația ”Heavenly Culture, World Peace, Restoraion of Light” (HWPL), împreună cu Primăria municipiului Târgu-Mureș organizează …

Share
Share