Home / Reghin / Concert de pricesne la Reghin

Concert de pricesne la Reghin

Parohia Ortodoxă „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Reghin, organizează duminică, 31 martie, concertul de pricesne intitulat „Crucii Tale ne închinăm Hristoase”. După Sfânta Liturghie, începând cu ora 11:30, vor susține recitaluri tinerele soliste Diana Tișe, Bianca Pop și Dorina Oprea.

Parohia Ortodoxă „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Reghin a fost înființată în anul 2001 la cererea și dorința credincioșilor din cartierul Unirii de a avea și ei o biserică în acest cartier care să le deservească cerințele și nevoile lor spirituale. În urma acestei cereri, Înaltpreasfințitul Andrei, Arhiepiscop al Alba Iuliei, cu decizia 1835 din 2 noiembrie 2001, aprobă înființarea Parohiei Ortodoxe Române ,,Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Reghin cartierul Unirii, preot paroh fiind numit Toderic Albin Dorin. După pensionarea acestuia, în toamna anului 2016, conducerea parohiei  a fost preluată  de către părintele Alin-Lucian Șut.-

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

CARP Reghin, ajutor de nădejde pentru pensionari

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din municipiul Reghin continuă să reprezinte una din …