Home / Religie / ÎPS Irineu, vizită arhierească la Mănăstirea Recea

ÎPS Irineu, vizită arhierească la Mănăstirea Recea

Luni, 18 martie, când Biserica Ortodoxă  la cinstit  pe Sfântul Ierarh Chiril, arhiepiscopul Ierusalimului, Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a fost prezent în mijlocul obștii monahale de la Mănăstirea „Nașterea Maicii Domnului” de la Recea, protopopiatul Târgu-Mureș,  așezământ monastic aflat  sub oblăduirea maicii starețe Stavrofora Cristina Chichernea.

Cu acest prilej, Părintele Arhiepiscop Irineu le-a îndrumat pe viețuitoarele obștii monahale să trăiască mereu în curăție, îndemnându-le să nu slăbească dorința de a se uni cu Dumnezeu. De asemenea, ÎPS Irineu, făcând referire la ispitele și scăderile inerente vieții și luptei duhovnicești, a subliniat importanța viețuirii după poruncile Evangheliei, ca unii care suntem „chipul slavei celei negrăite a lui Dumnezeu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Săracia de bună voie

Bogăția este o piedică în calea mântuirii. Pentru agonisirea, sporirea și păstrarea ei, omul este …