Share

Home / Administratie / Vineri, licitaţie publică la Luduş

Vineri, licitaţie publică la Luduş

În luna februarie 2019, Consiliul Local al oraşului Luduş a aprobat vânzarea Centralei termice nr. 1 din strada Bradului (construcţie de 467 de metri pătraţi şi teren aferent de 480 de metri pătraţi), un mijloc fix scos din funcţiune cu mulţi ani în urmă.

Valorificarea urmează să se facă prin licitaţie publică deschisă vineri, 22 martie, de la ora 11.00, la sediul Primăriei oraşului Luduş. Licitaţia este cu strigare la preţul de 437.800 de lei, conform raportului de evaluare şi aceasta se desfăşoară după regula licitaţiei competitive sau olandeze, respectiv la un preţ în urcare, cu pasul de licitare stabilit valoric, de 1% din preţul de pornire, respectiv 4.378 de lei. Adjudecarea se face la cel mai mare preţ obţinut.

În caietul de sarcini este prevăzut că în cazul în care nu s-au înscris pentru licitare cel puţin doi participanţi, sau în cazul în care niciun ofertant nu a oferit cel puţin preţul iniţial, licitaţia se va repeta. În acest caz, licitaţia se reia în ziua de 5 aprilie 2019, iar preţul de vânzare va fi de 350.240 de lei.

Licitaţia se desfăşoară după procedura stabilită prin Hotărârii Guvernului nr. 841/1995 fiind condusă de o comisie numită prin dispoziţia primarului. Comisia va analiza în prealabil documentele prezentate şi va întocmi lista cu ofertanţii acceptaţi, excluzând de la participare pe cei care nu au prezentat în totalitate, până la începerea licitaţiei, documentele de participare.

Câştigătorul licitaţiei este obligat să semneze contractul de vânzare-cumpărare şi să achite integral preţul adjudecat al bunului în termen de zece zile de la data licitaţiei. Sumele rezultate din vânzarea mijlocului fix constituie venit la bugetul Primăriei oraşului Luduş.

Ioan. A. BORGOVAN

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Națională a României, sărbătorită la Sighișoara

Ziua de 1 decembrie marchează un eveniment istoric important: unirea Transilvaniei cu România, anul 1918 …

Share
Share