Share

Home / Administratie / ABA Mureș caută inginer

ABA Mureș caută inginer

Administrația Națională „Apele Române” – Administrația Bazinală de Apă Mureș organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de inginer la serviciul EL-UCC-SCH ABA Mureș, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de studii superioare tehnice, să fie absolvenți ai unei facultăți de inginerie a construcțiilor hidrotehnice, îmbunătățiri funciare, construcții – instalații, ingineria mediului, cunoștințe foarte bune de operare pe computer, Microsoft Office și în programe pentru întocmirea devizelor și urmăririi realizărilor de plan, capacitate de a lucra cu termene stricte, disponibilitate la program prelungit și o vechime în gospodărirea apelor de minimum 6 luni.

Dosarele se pot depune la sediul instituției din str. Koteles Samuel, nr. 33, până în 4 aprilie ora 15.00 inclusiv. Vor urma proba scrisă în 12 aprilie și interviul în 18 aprilie.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 260 289, interior 1440 sau 1460.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târg de flori cu vânzare, la Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează, în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie, un târg de flori …

Share
Share