Întâlnire JCI despre diversitate cu Vasile Cernat Social
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 122 Vizualizări

Întâlnire JCI despre diversitate cu Vasile Cernat

Cea de a doua întâlnire EduClub din cadrul ediției 2019 își propune să aducă în atenția participanților o temă ceva mai delicată și anume diversitatea. În acest scop, JCI Târgu-Mureș organizează o întâlnire marți, 26 martie de la ora 18.00 la American Corner Târgu-Mureș de pe str. Primăriei nr. 2.

Pornind de la noțiuni precum stereotip și prejudecată, membrii JCI își doresc să descoperiți împreună diversitatea, prin prisma întâlnirii cu alteritatea (cu celălalt). Toate acestea alături de invitatul special de această dată, și anume prof. univ. dr. Vasile Cernat de la Unviersitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie.

Întâlnirea va începe cu o trecere rapidă prin teoria cu privire la aspectele amintite, pentru ca mai apoi să decurgă discuții libere în care fiecare să aibă posibilitatea de a afla mai multe despre ceea ce îl interesează legat de tema întâlnirii. Participanții vor avea astfel ocazia să pună întrebări, să interacționeze unii cu ceilalți și chiar să își împărtășească experiențele personale dacă simt și își doresc acest lucru.

Intrarea este liberă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE