Home / Joburi / Pregătiri pentru Bursa generală a locurilor de muncă

Pregătiri pentru Bursa generală a locurilor de muncă

Distribuie

Au mai rămas 3 săptămâni până la începerea Bursei generale a locurilor de muncă din 12 aprilie, de la ora 9.00.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş a anunțat locațiile în care aceasta se va desfășura în tot județul.

Astfel, în Târgu-Mureş, bursa va avea loc la Hotel Tineretului, str. Nicolae Grigorescu, nr. 19, în Reghin la Sala de activităţi a Bibliotecii Municipale „Petru Maior”, str. Republicii, nr. 2, în Târnăveni la Casa de Cultură „Mihai Eminescu”, str. Republicii, nr. 32, în Sighișoara la Hotel Korona, str. Zaharia Boiu, nr. 12-14, în Luduș la sediul punctului de lucru, str. Republicii, nr. 43 și în Sovata la sediul punctului de lucru, str. Trandafirilor, nr. 25.

Toți agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante sunt rugați să-și anunţe intenţia de participare prin depunerea Situației locurilor de muncă vacante, cu mențiunea „pentru bursă” la sediile agenţiilor locale şi punctelor de lucru sau prin poşta electronică la adresa ajofm@ms.anofm.ro, cu specificarea localităţii în care se doreşte participarea la bursă.

Obiectivul principal al bursei locurilor de muncă, îl constituie creşterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi solicitanți. Sunt așteptați la această acţiune toţi angajatorii care au nevoie de forţă de muncă şi şomerii care își caută un loc de muncă.

Pentru a obține detalii suplimentare, sunați la 0265 269 247, interior 107, persoană de contact Ramona Tatiana Pop.

 

De asemenea, verificati

Accident cu cinci victime în Corunca

Distribuie Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină duminică, 14 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.