Share

Home / Slider / VIDEO: Strada Şurianu din Târgu-Mureş, năpădită de resturi vegetale!

VIDEO: Strada Şurianu din Târgu-Mureş, năpădită de resturi vegetale!

De mai bine de trei săptămâni, pe strada Şurianu din cartierul târgumureşean Dâmbu Pietros a avut loc o amplă operaţiune de toaletare a arborilor din zonă.

Din păcate, iniţiativa (care de altfel e de apreciat) de îngrijire a spaţiilor verzi din municipiu nu a fost dusă la capăt, deoarece după toaletarea arborilor muncitorii care au efectuat această operaţiune au plecat bine mersi şi au lăsat resturile vegetale rezultate în spaţiile dintre blocuri, aşa cum lesne se poate observa în filmarea alăturată.

Solicităm pe această cale responsabililor cu supervizarea, autorizarea şi efectuarea operaţiunii de toaletare a arborilor de pe raza municipiului Târgu-Mureş să nu îşi bată joc de propria muncă (aşa cum e impresia la prima vedere), dar nici de locatari, şi să finalizeze în timp rezonabil ceea ce au început în urmă cu trei săptămâni, deoarece în afara inesteticii evidente există şi pericolul real de izbucnire a unor incendii în imediata apropiere a unor blocuri locuite!

Nu îi pasă nimănui de confortul şi de siguranţa cetăţenilor plătitori de taxe şi impozite?!

Alex TOTH

Share

1 comentariu

  1. In primul rand taierea intregului frunzis nu este toaletare ci masacrare.In al doilea rand aici probabil au lucrat cei care nu au avut nevoie de lemne de foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

“Hai cu o carte la festival!”

Pentru al doilea an consecutiv, Biblioteca Județeană Mureș în parteneriat cu Consiliul Județean Mureș, derulează …

Share
Share