Punct final și în faza a doua la feminin Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 139 Vizualizări

Punct final și în faza a doua la feminin

Finish reușit pentru mureșene

Echipa feminină de baschet CSM Târgu-Mureș s-a impus fără probleme în partida din ultima etapă a fazei a doua din cadrul grupei Galbene a Ligii Naționale de Baschet Feminin, a doua valorică. Mureșencele au întâlnit în această etapă pe teren propriu formația Agronomia București, pe care au învins-o de trei ori în acest sezon. Fără să forțeze într-u joc ce nu mai avea dealtfel nicio miză, elevele antrenorului Ionel Brustur au câștigat cu 74-59 (21-7, 18-15, 16-15, 19-22), într-un joc în care au reușit nu mai puțin de 10 aruncări din afara semicercului de 3 puncte, ceea ce nu reușiseră deseori decât în patru sau cinci partide în total, când aveau câte una sau două reușite pe meci.

Ziua „lunetistei” Bianca Voica

Acest lucru s-a datorat în special jucătoarei Bianca Voica, aflată în zi de grație, cu șase coșuri de la distanță care și-au atins ținta din cele doar 8 tentative. Practic ea a făcut de această dată diferența, în special în sfertul secund când a trimis de patru ori mingea în coș din afara semicercului. „Șeptarul” mureșencelor a fost dealtfel cea mai bună marcatoare a partidei, cu 25 puncte, fiind urmată de căpitanul echipei Meszaros Kata, care a reușit 18 puncte, cu alte două „treițe”. Au mai înscris pentru mureșene: Cristina Badi 12, Antonia Radu 6, Andreea Feiseș 4, Ruxandra Chiș și Alina Pop câte 3, ambele din aruncări de la distanță, Alexandra Bobar 2 și Bokor Beata 1. Au mai jucat Iohana Borșan și Diana Ignat.

De la bucureștence cele mai eficiente au fost Mihaela Chelariu și Maria Militaru, cu 14, respectiv 12 puncte, oaspetele reușind un singur coș de 3, prin Gabriela Brudea.

CSM înceie a doua fază pe locul secund, la egalitate cu Rapid București, coșaverajul bucureștencelor fiind superior, dar oricul ele ar fi fost cele care urmau să evolueze în turneul play-off pentru locurile 1-8. Mureșencele nu aveau dreptul, clubul fiind nou afiliat la federație, ele urmând să evolueze în continuare pentru locurile din partea a doua a clasamentului. Programul acestora urmează a fi stabilit.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE