Home / Invatamant / Rezultate bune la Olimpiade pentru luduşeni

Rezultate bune la Olimpiade pentru luduşeni

Etapa judeţeană a Olimpiadei şcolare la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii”, domeniul Electric, Electrotehnic şi Electromecanic s-a desfăşurat la Liceul Tehnologic Electromureş din Târgu-Mureş la sfârşitul lunii februarie 2019.

Pe primul loc al clasamentului în care au fost cuprinşi elevii de la profilul „Electric” s-au clasat Ciprian Viorel Tilincă (foto) din clasa a XI-a F şi Florina Daniela Precup din clasa a XII-a F. Ambii elevi s-au calificat la Faza Naţională care va avea loc la Colegiul Tehnic „Elie Radu” din Ploieşti în perioada 22-26 aprilie 2019 şi sunt pregătiţi de prof. Maria Rodica Gherman de la Liceul Tehnologic nr. 1 Luduş, director Claudiu Corneliu Ciucă.

Un alt elev al Liceului, Vlad Haţegan din clasa a X-a A, specializarea matematică- informatică, pregătit de prof. Claudia Botezan, a obţinut locul I la faza judeţeană a Olimpiadei de informatică desfăşurată la Târgu-Mureş şi s-a calificat la faza naţională care va avea loc la Suceava în perioada 30 aprilie – 4 mai 2019.

Pentru calificarea la etapa interjudeţeană a campionatului de fotbal feminin care se va desfăşura la Cluj-Napoca, la Luduş a fost organizat un turneu de calificare cu participarea liceelor din Sovata, Sighişoara, Miercurea Nirajului şi Luduş. Echipa Liceului Tehnologic nr. 1 Luduş pregătită de prof. Claudiu Corneliu Ciucă s-a clasat pe primul loc şi a obţinut calificarea la etapa următoare.

Ioan A. BORGOVAN

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Exercițiu internațional de salvare, într-o comună mureșeană

Localitatea mureșeană Gornești găzduiește, în perioada 14-16 octombrie, un exercițiu EU-MODEX de tip blended, a …