Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială Mureș angajează Joburi
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 437 Vizualizări

Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială Mureș angajează

Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială Mureș organizează concurs pentru ocuparea a patru funcții publice vacante de consilier, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul Beneficii asistență socială, programe de servicii sociale, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în drept, asistență socială, științe adminstrative sau management, cunoștințe de operare pe calculator la nivel mediu (pachetul Microsoft Office) și o vechime în specialitatea studiilor de minimum 7 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru cele trei posturi de consilier, clasa I, grad profesional principal la Compartimentul Beneficii asistență socială, programe de servicii sociale, candidații trebuie să îndeplinească aceleași cerințe, dar cu o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani.

Dosarele de concurs se depun la sediul instituției din str. Iuliu Maniu, nr. 2, Târgu-Mureș până în 10 aprilie.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 265 600 sau trimiteți un e-mail la ajpis.mures@mmanpis.ro, persoană de contact Mariana Gabor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE