Home / Slider / FOTO: 120 de polițiști înaintați în grad. Unul singur înainte de termen

FOTO: 120 de polițiști înaintați în grad. Unul singur înainte de termen

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a aniversat, astăzi, 197 de ani de la înființarea Poliției Române inclusiv prin înaintarea în gradul profesional următor a unor angajați. 

Un singur ofițer de poliție a fost înaintat în grad înaintea îndeplinirii stagiului minim, în timp ce alți 13 ofițeri și 106 de agenți de poliție au fost avansați în gradul profesional următor la termen.

De asemenea, trei polițiști au fost recompensați pentru rezultate deosebite obţinute în activităţile profesionale, prin felicitări scrise.

La eveniment, reprezentanții Corpului Național al Polițiștilor au acordat două plachete pentru merite deosebite în promovarea siguranţei comunităţii, a sentimentului de demnitate, onoare şi ataşament faţă de tradiţiile şi valorile profesionale, iar cei ai Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor Regiunea 1 Mureş – pentru aceleași merite – au înmânat diplome de merit şi medalii.

Nu au fost uitați nici ocupanții primelor trei locuri la disciplinele minifotbal, volei și tenis de masă, desemnați în cadrul Cupei Poliției Române, competiție care s-a desfășurat între 18-19 martie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Interviuri cu șefii de promoție din Mureș. Dalia Maria Khabour, atrasă de Medicina Militară

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a șefilor de promoție ai …