Home / Sport / Încă un pas spre promovare

Încă un pas spre promovare

Distribuie

În partida restanță din etapa XIV-a a Ligii II de futsal, CSM Târgu-Mureș a mai făcut un mare pas în drumul pentru promovarea în Liga I. Mureșenii au învins cu scorul de 4-0 (2-0) în partida disputată duminică seara în deplasare la Inter Gheorgheni și conduc detașat în fruntea clasamentului, cu 30 puncte, având avantaj de 8 și 9 puncte față de locurile 2 și 3, ocupate în ordine de KSE Târgu Secuiesc și Fortius Buzău. Cele două își vor disputa în cele trei etape rămase locul pentru barajul pentru promovare, urmând să se confrunte în joc direct în penultima etapă, la Târgu Secuiesc. Aceștia din urmă mai au avantaj și prin faptul că buzioenii vor avea ca adversară în ultima etapă formația care va avea foarte probabil la acea oră asigurată promovarea și își va dori să încheie triumfal liga secundă.

Joc prudent, la victorie

În întâlnirea de la Ghergheni formația mureșeană nu a riscat nimic, a jucat doar pentru obținerea celor trei puncte care să mențină la distanță echipele urmăritoare. Mureșenii au deschis relativ repede scorul cu un gol înscris de Ovidiu Aramă, după care au făcut un joc de posesie, reușind să nu primească gol și au mai punctat de trei ori până la final. Iszlai Richard a dublat diferența pentru CSM în minutul 12 și la mijlocul reprizei secunde și-au asigurat un avantaj liniștitor. Vlad Țipău a făcut 3-0 în minutul 28, scorul final fiind stabilit de Szöcs Lászlo în minutul 33.

Pentru promovarea din punct de vedere matematic mureșenilor le-ar fi suficient un singur punct. În acest caz doar covăsnenii i-am mai putea egala la puncte, iar la rezultatele directe mureșenii au avantaj cu golurile înscrise în deplasare. A fost 7-5 la Târgu Secuiesc pentru gazde și 3-1 la Târgu-Mureș pentru CSM. Nu va fi probabil cazul pentru a ține cont de acest criteriu, deoarece echipa antrenorului Lucian Nicușan mai are de susțunut până la etapa de final, cea de la Buzău, partidele cu United 2 Galați, în deplasare și cu Kereszthegy Remetea pe teren propriu.

 

De asemenea, verificati

O nouă performanță internațională pentru dansatorul mureșean Rareș Cojoc

Distribuie Perechea de dansatori alcătuită din Rareș Cojoc și Andreea Matei, sportivi legitimați la cluburile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.