Home / Sport / Popicarele își mențin supremația, băieții cuceresc argintul

Popicarele își mențin supremația, băieții cuceresc argintul

Distribuie

Campioană en-titre și deținătoare a Cupei României la popice feminin, Electromureș Romgaz Târgu-Mureș și-a adăugat la sfârșitul săptămânii un nou trofeu. Echipa antrenorilor Orosz István și Seres Jozsef a cucerit pe arena din modernul complex sportiv Gheorgheni din Cluj-Napoca o nouă ediție a Cupei României, trofeu obținut pe aceeași arenă și în urmă cu un an.

În cadrul etapei finale disputate atât la feminin, cât şi la masculin echipa mureșeană a obținut un rezultat valoros, cu 3524 popice doborâte. Mureșencele au fost urmate în clasament de eterna rivală, Conpet Petrolul Ploiești, cu 3305 p.d. și Rapid, care a totalizat 3220 p.d.

Rezultate obținute de popicarele mureșene, în ordinea valorică, au fost următoarele: Duka Tilda 619 p.d., Doina Baciu 606 p.d., Méhész Anita 603 p.d., Sáfrány Anita 602 p.d., Gyéresi Anna 550 p.d. și Maria Ciobanu 544 p.d. Rezervele echipei au fost Alina Hanc, Alexandrina Bornert și junioarele Seres Bernadett și Ana Maria Poetașu. Prin totalizarea rezultatelor obținte pe parcursul întrecerii în cadrul Cupei României, punând în balanţă şi etapele anterioare, în clasamentul final Electromureş Romgaz a totalizat 12 puncte, Conpet Petrolul Ploieşti 7 puncte, iar Rapid Bucureşti 5 puncte.

Băieții completează cu un argint

După întrecerea fetelor în arenă au intrat echipele masculine. La fel ca în competiția feminină, aceeași echipă domină categoric și la băieți. Aceasta este formația CFR Cluj, care la etapa finală a obținut un rezultat de 3472  p.d. Locul secund și medaliile de argint au revenit echipei Electromureş Târgu-Mureş, care a totalizat 3312 p.d., cu următoarele rezultate individuale, de asemenea în ordinea vaorică: György Árpád 585 p.d., Szöcs Jozsef 552 p.d., Lukács Levente 549 p.d., Boér Lászlo 548 p.d., Majos Ferencz, în locuit cu Béres Zoltán 549 p.d., Nagy Simon Lászlo, înlocuit cu Balogh Loránd 529 p.d.

La masculin podiumul a fost completat de echipa KSE Târgu-Secuiesc, cu 3230 p.d., urmată de CSM Satu-Mare (3166 p.d.) și Kereszturi Teke Cristuru Secuiesc (2960 p.d.). Și în întrecerea băieților ordinea a fost păstrată aceeași ca cea dinaintea finalei, dar diferența dintre primele două clasate a fost foarte mică: CFR Cluj- 19 puncte, Electromureş Târgu-Mureș- 17, KSE Târgu-Secuiesc- 11 puncte.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin

Distribuie După succesele grupelor U11, U9 și U6 din cadrul ACS Kinder a sosit momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.