Home / Sport / „Tricolorele” junioare pierd la finish Trofeul Carpați

„Tricolorele” junioare pierd la finish Trofeul Carpați

Cu patru jucătoare de la CSM Târgu-Mureș în lot, reprezentativa de handbal junioare (sub 17 ani) a României a ratat aproape inexplicabil câtigarea Trofeului Carpați, competiție disputată la sfârșitul săptămânii la Râmnicu Vâlcea. Cele patru componente mureșene au fost Andreea Țîrle și Corina Lupei de la echipa de junioare II a clubului târgumureșean, Sarah Darie și Carla Lăcătuș, care activează în echipa de junioare I și în seria D a Diviziei A. De menționat, toate cele trei echipe sunt lidere detașate în campionat.

În competiția de la Râmnicu Vâlcea tinerele „tricolore” au avut practic în mână partida finală disputată cu Norvegia. Au condus cu 18-14 la pauză și s-au desprins la 6 goluri în minutul 54, când tabela indica 30-24. În minutele următoare echipa României parcă „s-a blocat” și a primit 7 goluri fără să mai înscrie, ultimele trei fiind primite în ultimul minut de joc.

Contribuția mureșencelorRomânia reușise să învingă în primele două partide reprezentativele Cehiei și Italiei cu același număr de goluri înscrise, 38, primind 32 de la Cehia și 21 de la Italia. În prima partidă Lupei a înscris 4 goluri, iar cu Italia toate cele patru mureșene au punctat: Lăcătuș 3, Lupei 2, Darie și Țîrle câte 1 gol. Corina Lupei a fost singura jucătoare de la CSM care a înscris în poarta Norvegiei, cu 4 reușite, iar Andreea Țîrle (în foto) a primit unul din premiile speciale, fiind declarată cea mai bună apărătoare a turneului.

Totalul golurilor înscrise de jucătoarele CSM: Lupei 10, Lăcătuș 3, Darie 1, Țîrle 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Mureșenii stau acasă: Claudia Gorea face abdomene cu oală

Cotidianul Zi de Zi lansează o provocare, sperăm atractivă și plăcută, pentru locuitorii județului Mureș …