Bolile frecvente ale copilăriei, curs pentru părinți Sanatate
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 103 Vizualizări

Bolile frecvente ale copilăriei, curs pentru părinți

Sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.30, My Happy Family organizează la sediul lor din Piața Victoriei, nr. 25, ap. 28, un nou eveniment dedicat părinților, de această dată despre bolile frecvente ale copilăriei.

„Ca și părinți avem câte o magie prin care alungăm durerea cu un pupic, facem febra să dispară cu o batistuță rece și calmăm durerea de burtică cu o îmbrățișare caldă. Dar ce facem atunci când toate acestea nu mai funcționează? Bolile copilăriei nu țin cont de vârstă, nu țin cont că e sâmbătă sau duminică și nu țin cont că suntem acasă sau în vacanță. Așa că, e bine să știm ce putem face atunci când puiul nostru se îmbolnăvește”, a transmis dr. Alexandra Latcu, cea care va susține evenimentul.

În cadrul cursului, dr. Alexandra Latcu va oferi informații pertinente despre cele mai frecvente boli ale copilariei, cum ar fi problemele nou născutului, nasul înfundat si roșul în gât, bronșiolita și laringita, durerile de burtică, alergii, enterocolită, varicelă, rujeolă, oreon, care sunt semnele de alarmă în aceste boli, cum facem diferența dintre gripă și o răceală simplă, când și cum putem trata acasă, cum putem preveni aceste boli și cum ne ajuta vaccinurile în acest sens, dar și când apelăm la medicul de familie sau când mergem la urgențe.

Taxa de participare este de 100 lei, donație pentru Asociația My Happy Family. Pentru mai multe detalii, sunați la 0751 185 118.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE