Share

Home / Administratie / Rămân parcările la Primăria Târgu Mureș?

Rămân parcările la Primăria Târgu Mureș?

Gestionarea parcărilor revine pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Târgu Mureș în această săptămână.

Până acum există o propunere privind continuarea gestionării locurilor de parcare din municipiu de către Administrația Domeniului Public, serviciu al Primăriei Târgu Mureș, începând cu 1 aprilie. Potrivit expunerii de motive la proiectul de hotărâre, serviciul de parcări gestionat de primărie a reușit să încaseze în șapte luni și jumătate 3 milioane de lei, ceea ce ar arăta că nu este justificată concesionarea serviciului. Potrivit calculelor inițiatorilor, potențialul de încasări din parcările din oraș este în jur de 5-6 milioane de lei pe an. Pentru comparație, atunci când Executivul a propus Consiliului Local Târgu Mureș licitarea și concesionarea parcărilor către un operator privat, redevența nu ajungea nici măcar la 1 milion de lei – detalii găsiți AICI  (L. V.)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiecte de 2,4 miliarde de lei gestionate de Ministerul Dezvoltării Regionale în Mureş

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, viceprim-ministrul Daniel Suciu, s-a întâlnit vineri, 17 mai, în …

Share
Share