Home / Sport / Salbă de medalii pentru brasiștii mureșeni

Salbă de medalii pentru brasiștii mureșeni

Distribuie

În ultima zi la Campionatului Național de Înot pentru Seniori, Tineret şi Juniori, disputat în bazinul Olimpic din Bacău, înotătorii Clubului Sportiv Municipal Târgu-Mureș au cucerit un număr de 17 medalii, dintre care 3 de aur, 6 de argint şi 8 de bronz, majoritate la stilul bras, preferat înotătorilor mureșeni.
Această perfomanță a fost reușită de trei din cei patru sportivi prezenți în competiție de la clubul târgumureșean.

Numărul cel mai mare de medalii l-a obținut Daniel Nicuşan (foto 1). El a cucerit titlul de Campion Naţional la categoria Tineret în proba 200 metri mixt, iar pentru acest timp înotat a fost premiat cu locul II şi medalia de argint și la categoria Seniori. A devenit dublu campion, urcând pe prima treaptă în în proba de 100 m bras la Tineret, obținând alte trei medalii de argint: la 50 m spate, 200 m spate și 200 m bras. Salba de medalii a completat-o cu alte patru de bronz, la 100 m liber, 100 m spate, 50 m bras şi la 200 m bras, aceasta din urmă la categoria Seniori.

Al treilea titlu de campion i-a revenit înotătoarei Fángli Henrietta (foto 2), sportivă de doar 18 ani, care a învins în proba de 100 metri bras a senioarelor. Heni a fost și ea triplă medaliată, obținând medalia de argint în proba de 50 metri și cea de bronz pe distanța de 200 metri, toate la același stil, care este și stilul ei favorit.

Alte patru medalii a mai obținut Mészáros Balázs. El a devenit vicecampion național la categoria Juniori în proba 200 m bras și a urcat pe treapta a treia a podiumului în cele 50 și 100 metri la stilul bras și în cea de 200 metri mixt.

Al patrulea înotător al lotului pregătit de o întreagă echipă de antrenori, preparatori fizic și nutriționiști, însoțit de Bartalis Károly a fost Paul Roman, care a avut la rândul său evoluții bune, deși nu a reușit obținerea unei medalii.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Baschet: CSM Târgu Mureș a învins din nou Oradea

Distribuie Echipa de baschet masculin – Liga I din cadrul CSM Târgu Mureș a jucat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.