Home / Sport / Șanse la podium pentru poloistele junioare II
btr

Șanse la podium pentru poloistele junioare II

Distribuie

După două turnee disputate în Campionatul Național de polo pe apă feminin la categoria U 19, echipa CSM Târgu-Mureș ocupă cu cele 9 puncte locul 4 în clasamentul de cinci echipe, cu o victorie în primul turneu, organizat în luna ianuarie la București și două în cel de-al doilea. Acesta a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în Bazinul Olimpic din Târgu-Mureș. În acest al doilea turneu echipa antrenorului Cristian Ispir a obținut cele două victorii cu Crișul/Torpi, o combinată Oradea-Târgu-Mureș, scor 16-5 și cu Dinamo București, pe care a învins-o la limită, scor 12-11. Au cedat însă partidele din primele două etape, 13-21 cu CSȘ 1 și 10-12 cu Rapid, ambele din București. La finalul turneului echipa gazdă a acordat și premii speciale pentru componentele echipei cu cele multe goluri în toate meciurile, respectiv Brigitta Sucigan și Göllner Blanka cu 21 și 16 reușite, iar cel mai bun portar al turneului a fost desemnată Diana Togănel.

Ultimul turneu cu alte patru partide la această categorie se va disputa în perioada 10-12 mai, probabil la București.

Favorite la junioare II

Aproape în aceeași componență, cu o singură jucătoare care a depășit vârsta, CSM Târgu-Mureș evoluează cu mai mult succes în campionatul junioarelor II (sub 16 ani). La această categorie sunt tot cinci echipe, alături de formația aceluiași Cristian Ispir aflându-se Unirea Alba Iulia, Crișul-Torpi, Triumf și CSȘ 1 București. Mureșencele au câștigat toate cele patru partide disputate în bazinul Floreasca din București și sunt principalele favorite la câștigarea titlului. La această categorie va mai avea loc un singur turneu, care se va disputa la Târgu-Mureș, datele de disputare urmând a fi stabilite ulterior.

În campionatul senioarelor sunt angrenate patru formații. Alături de Rapid, Steaua și Dinamo din București se află și Crișul-Torpi, aflată pe ultima poziție, fără victorii după trei turnee disputate.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Jucător venit din Mexic la o echipă mureșeană

Distribuie Echipa ACS Academica Transilvania Târgu Mureș a primit în vestiar un nou jucător venit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.