Firele argintate transpuse în bijuterii, la Muzeul „Anton Badea” Reghin
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 259 Vizualizări

Firele argintate transpuse în bijuterii, la Muzeul „Anton Badea”

Cu drag de bijuterii, Oana Pintilie și Alexandrina Biriș anunță cel de-al cincilea workshop din cadrul proiectului „Handmade in Reghin – De la Hobby la Antreprenoriat”-tema aleasă fiind bijuteriile obținute din fire argintate și pietre semiprețioase. Locul desfășurării workshopului este  Muzeul Etnografic din Reghin, Str. Vânătorilor Nr. 51, sâmbătă 30 martie,  între orele 11:00-14:00. Implementarea proiectului „Handmade in Reghin – De la Hobby la Antreprenoriat” este posibilă datorită finanțării obținute prin Abonament pentru Comunitate, program al Fondul Comunitar Reghin, Fundația Comunitară Mureș – Marosszéki Közösségi Alapítvány, în sesiunea de proiecte organizată în Reghin, în data de 27.11.2018. Workshopul se adresează adulților și este gratuit pentru toți participanții. Numărul maxim de participanți pentru acest workshop este de 10.
Oana Pintilie din cadrul atelierului Codronix Bijoux  va încerca să deschidă apetitul cursanților în ce privește modelarea  sârmei argintate și din cupru, pentru a da viață minunatelor bijuterii cu pietre semiprețioase.
În cadrul workshopului din 30 martie vor fi abordate  noțiuni introductive despre utilizarea firelor argintate, din argint și din cupru în realizarea bijuteriilor, informații despre pietrele semiprețioase, metode de lucru utilizate, informații referitoare la materiale și resurse utilizate, precum și surse de inspirație și creație.  Povestea Oanei și a bijuteriilor ei din fire și pietre începe în urmă cu mai bine de 10 ani în Tîrgu Mureș, din dorința de a-și pune atât creativitatea, cât și spiritul antreprenorial la încercare. Evoluția ei prin bijuteriile create a fost spectaculoasă, ajungând să își expună piesele create până în capitală, acestea fiind apreciate de clienți din toată țara.
În cadrul atelierului „Bijuterii din fire argintate și pietre semiprețioase”, participanții vor realiza două piese, o pereche de cercei și o broșă din sârmă argintată și pietre semiprețioase de diferite tipuri, bijuterii pe care apoi le vor putea lua acasă și purta cu mândrie, sau face cadou doamnelor din viețile lor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 










 

 

 

Print


 





Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!