Leon Stoica, reconfirmat la conducerea CARP Reghin Reghin
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 489 Vizualizări

Leon Stoica, reconfirmat la conducerea CARP Reghin

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Reghin și-a  prezentat luni, 25 martie, ora 11, la Restaurantul „Crizantema” din Reghin,  bilanțul activității pe anul 2018 în cadrul Adunării Generale.

Potrivit președintelui CARP Reghin, Leon Stoica, la finele anului financiar trecut, activitatea financiar contabilă a asociației s-a încheiat cu un profit de 8.911 lei, sumă repartizată la fondul de risc. În ce privește acordarea ajutoarelor nerambursabile, valoarea acestora în 2018 a fost de 577.374 lei, aferente unui număr de 3.512 cazuri. De asemenea, în cazul ajutorelor rambursabile, în cursul anului 2018 au fost onorate de către CARP Reghin  un număr de 3.699 cereri de împrumut în valoare de 11.858.167 lei.

„În anul 2018, asociația noastră a reușit să-și îndeplinească misiunea și obiectivele, să-și respecte valorile  care au consacrat-o și să continuie ascendent activitatea  în vederea realizării viziunii de susținere  a intereselor membrilor săi, prin promovarea ajutorului reciproc, incluziunii și solidarității sociale, îmbătrânirii active, cooperării între generații într-o societate prietenoasă tuturor vârstelor. Pot spune că activitatea asociației a fost una bună, am căutat să imprimăm responsabilitate în rezolvarea tuturor cazurilor, astfel ca oamenii să nu aștepte, să se dea dovadă de operativitate și respect”, a precizat Leon Stoica, președintele CARP Reghin.

Obiectivele CARP Reghin  pentru anul 2019 au în vedere  creșterea numărului membrilor asociației, perfecționarea modalităților de acordare a împrumuturilor și ajutoarelor nerambursabile și de deces, dezvoltarea cooperării intituționle cu organismele legislative ale administrației publice și locale, diversificarea activităților culturale, acordarea de ajutoare nerambursabile  de Paști și Crăciun persoanelor nevoiașe, lucrări de întreținere și modernizare la clădirea sediului asociației,

Oaspeți din Bârlad

Mihai Nicolae , președintele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Elena Cuza” din Bârlad

Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat oaspeți din Bârlad, reprezentanții Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Elena Cuza” din Bârlad, Mihai Nicolae și Mircea Fitcal, din Târgu Mureș prin  Gheorghe Mosora, președintele Ligii Pensionarilor și Szasz Emeric, preşedintele CARP Tîrgu Mureş, alături de invitați din Reghin, Florin Bengean, Traian Eugen Pop, Ilie Frandăș, Maria Borzan, care au subliniat activitatea CARP Reghin în slu-jba pensionarilor.

În cadrul Adunării Generale a avut loc alegerea Consiliului Director, a președintelui și a Comisia de Cenzori, alegeri organizate o dată la cinci ani, conform statutului CARP Reghin.

În urma votului exprimat, Leon Stoica a fost reconfirmat în funcția de președinte CARP Reghin. În Consilul Director au fost aleși Ioan Buțiu, Septimiu Branea, Ioan Gros, Ioan Moldovan, Gheorghe Precup și Marcel Crișan. De asemenea, Comisia de Cenzori, în urma votului , este formată din Susana Costa, președinte, alături de Avram Baciu și Maria Stoica.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE