PSD a cerut demisia liderului PNL Târgu Mureș, Ervin Molnar, de la conducerea ADI Aqua Invest Administratie
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 964 Vizualizări

PSD a cerut demisia liderului PNL Târgu Mureș, Ervin Molnar, de la conducerea ADI Aqua Invest

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Județean (CJ) Mureș, alesul județean social-democrat Dragoș Bardoși, a avut o intervenție în care a solicitat o comisie de verificare în ceea ce privește activitatea ADI Aqua Invest în zona de câmpie a județului, respectiv demisia directorului executiv a acesteia, Ervin Molnar, noul președinte al organizației municipale a PNL.

“Vă adresăm dvs. această solicitare, din partea grupului PSD din Consiliul Județean, având în vedere situația alimentării cu apă pe zona de câmpie și în urma unor discuții avute cu colegii noștri primari din acea zonă, vă solicităm atât în calitate de președinte al UAT Județul Mureș, dar și în calitate de președinte al Consiliului Director al Aqua Invest să înființați o comisie de verificare a activității aparatului tehnic al Aqua Invest, asociație asupra căreia atât noi, cât și colegii noștri avem o serie de nemulțumiri legate de implicarea în acest proces și în derularea lui. De asemenea, nu avem nicio informare din partea acestei asociații cu privire la situația din zona de câmpie. Desigur, așteptăm rezultatele acestei verificări. Dar pe această cale, astăzi, noi, grupul PSD din Consiliul Județean îi solicităm și demisia domnului director executiv al Aqua Invest. Această este poziția noastră politică, în mod public, și așteptăm, desigur, ca la următoarea ședință sau cât de repede concluziile acestei verificări”, a solicitat Dragoș Bardoși.

Președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, a dat asigurări că cele sesizate de grupul PSD, prin vocea lui Dragoș Bardoși, vor fi verificate.

“Dați-mi voie să analizez această propunere și o să luăm măsurile de rigoare în perioada următoare dacă va fi necesar să convocăm Adunarea Generală a ADI Aqua Invest, atunci o să o convocăm și o să cerem un raport de activitate în legătură cu această situație. Până la ședința următoare venim cu detalii și cu măsurile de rigoare”, a spus președintele CJ Mureș.

Vom reveni și cu un punct de vedere al directorului executiv al ADI Aqua Invest, Ervin Molnar, acesta părăsind sala de ședințe după ce i-a fost solicitată demisia.

Ligia VORO

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE