Home / Joburi / Administrația Bazinală de Apă Mureș caută ingineri

Administrația Bazinală de Apă Mureș caută ingineri

Administrația Națională „Apele Române”, Administrația Bazinală de Apă Mureș, organizează concurs pentru ocuparea a două posturi disponibile de inginer, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inginer la Biroul SUISP, candidații au nevoie de studii superioare de inginerie în specializarea construcții hidrotehnice, energetică, cunoștințe foarte bune de operare PC (Microsoft Office, AutoCAD, programe necesare modelării viiturilor), capacitate de a lucra cu termene stricte și disponibilitate la program prelungit și deplasări frecvente.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inginer la Biroul Dispecerat al ABA Mureș, candidații au nevoie de studii superioare de ingineria construcțiilor hidrotehnice/ingineria mediului, cunoștințe foarte bune de operare  pe computer (pachetul Microsoft Office), disponibilitate la regim de lucru în ture, excelente abilități de comunicare, implicare, responsabilitate și o vechime în gospodărirea apelor de minimum 1 an.

Dosarele de concurs se pot depune la sediu instituției până în 11 aprilie, ora 14.00, inclusiv.

Mai multe detalii puteți găsi la sediul instituției, pe site-ul www.rowater.ro/damures, sunând la 0265 260 289, interior 1440 sau 1460 sau trimițând un e-mail la personal@dam.rowater.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

30 iulie – Ziua Internațională a Prieteniei

În fiecare an, pe 30 iulie se sărbătorește Ziua Prieteniei, o zi specială care dorește …