Administrația Bazinală de Apă Mureș caută ingineri Joburi
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 681 Vizualizări

Administrația Bazinală de Apă Mureș caută ingineri

Administrația Națională „Apele Române”, Administrația Bazinală de Apă Mureș, organizează concurs pentru ocuparea a două posturi disponibile de inginer, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inginer la Biroul SUISP, candidații au nevoie de studii superioare de inginerie în specializarea construcții hidrotehnice, energetică, cunoștințe foarte bune de operare PC (Microsoft Office, AutoCAD, programe necesare modelării viiturilor), capacitate de a lucra cu termene stricte și disponibilitate la program prelungit și deplasări frecvente.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inginer la Biroul Dispecerat al ABA Mureș, candidații au nevoie de studii superioare de ingineria construcțiilor hidrotehnice/ingineria mediului, cunoștințe foarte bune de operare  pe computer (pachetul Microsoft Office), disponibilitate la regim de lucru în ture, excelente abilități de comunicare, implicare, responsabilitate și o vechime în gospodărirea apelor de minimum 1 an.

Dosarele de concurs se pot depune la sediu instituției până în 11 aprilie, ora 14.00, inclusiv.

Mai multe detalii puteți găsi la sediul instituției, pe site-ul www.rowater.ro/damures, sunând la 0265 260 289, interior 1440 sau 1460 sau trimițând un e-mail la personal@dam.rowater.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE