Mureșencele, liderul de drept după trei etape Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 129 Vizualizări

Mureșencele, liderul de drept după trei etape

Desprindere mai rapidă, cu Rapid

În partida din cadrul celei de-a treia etape din turneul play-off pentru locurile 9-13 a Ligii Naționale de Baschet Feminin CSM Târgu-Mureș a obținut a doua victorie, 69-51 cu Rapid București, pe sferturi 18-20, 9-7, 19-12, 23-12. La fel ca și în partida cu Agronomia București din etapa precedentă, mureșencele au fost nevoite să revină după ce o bună parte au fost conduse. De această dată însă au reușit să preia inițiativa imediat după pauza mare. Primul sfert a fost foarte echilibrat, cu avantaj alternativ, oaspetele reușind să revină de la 6-11 și au încheiat cu avantaj de un coș. Al doilea act a fost extrem de sărac în realiazări. La intrarea în penultimul minut dinaintea pauzei mari parțialul sfertului era un dezamăgitor, pentru ambele formații, abia 3-3. Mureșencele au reușit în acest sfert doar trei coșuri, dar toate de la distanță. La pauza mare scorul era egal 27, demn de un meci de juniori. Pauza a fost însă un sfetnic bun și elevele antrenorului Ionel Brustur au pus stăpânire pe joc și s-au desprins treptat, câștigând fără emoții.

După cele trei etape disputate în turneul de la Târgu-Mureș în clasament conduce Rapid, cu 5 puncte, dar mureșencele au jucat doar două partide și sunt singurele neînvinse. Mai mult, în turneul de două etape care va avea loc la București mai au de întâlnit doar KSE Târgu Secuiesc și CSM Alexandria, ultimele clasate în sezonul regulat.

Marcatoarele din al doilea meci au fost: Bianca Voica 21 (3×3), Ruxandra Chiș 15 (4), Antonia Radu 13 (1), Mészáros Kata, Alina Pop și Cristina Badi câte 6, Alexandra Bobar 2. Au mai evoluat Diana Ignat, Andreea Feiseș. Andreea Feiseș, Iohana Borșan și Bokor Beata.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE