Home / Business / AAGES convoacă în această lună AGOA și AGEA

AAGES convoacă în această lună AGOA și AGEA

Distribuie

Consiliul de administrație al AAGES SA cu sediul în Sângeorgiu de Mureș, strada Agricultorilor, nr. 16, companie listată la Bursa de valori București, întrunit în ședința din data de 1 martie, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor (AGOA) și Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor (AGEA) în data de 24 aprilie de la ora 12.00, respectiv 13.00, la sediul societății.

Se va discuta situația financiară pe 2018

Potrivit comunicatului, făcut public pe site-ul Bursei de valori București, ordinea de zi a AGOA include prezentarea și supunerea spre aprobare a situației financiare a societății AAGES S.A. și situației financiare a Grupului, aferente exercițiului financiar 2018, pe baza Raportului Consiliului de Administrație și a Rapoartelor auditorului financiar al Societății, descărcarea de gestiune a Consiliului de Administrație al Societății pentru exercițiul financiar 2018, prezentarea și supunerea spre aprobare a Bugetului de Venituri și Cheltuieli aferent exercițiului financiar 2019, repartizarea profitului net aferent exercițiului financiar 2018, aprobarea datei de 15 aprilie 2019 ca „dată de înregistrare”, aprobarea datei de 14 mai 2019 ca „ ex-date”, aprobarea datei de 4 iunie 2019 ca „data plății” și stabilirea persoanei împuternicite să îndeplinească procedurile legale de înregistrare şi publicare a hotărârii AGOA.

Se poate vota în 3 moduri diferite

Ordinea de zi a AGEA include aprobarea unui program de răscumpărare a propriilor acţiuni emise de Societate în anumite condiții și stabilirea persoanei împuternicite să îndeplinească procedurile legale de înregistrare şi publicare a hotărârii AGEA.

Conform președintelui Consiliului de Administrație, Molnar Gabor Jozsef, acţionarii înscrişi în registrul acţionarilor la data de referinţă pot participa la Adunare şi pot vota prin vot personal, prin vot cu reprezentare cu procură sau prin vot prin corespondență.

Informații suplimentare se pot obține la sediul societății, între orele 9.00 și 14.00, la numărul de telefon 0265 213 043 sau prin e-mail la investor.relations@aages.ro, persoana de contact Molnar Etelka.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.