Share

Home / Religie / „Luna Pădurii”, la Fărăgău

„Luna Pădurii”, la Fărăgău

Campania „Luna Pădurii” (15 martie-15 aprilie) a fost marcată sâmbătă, 30 martie, în parohia Fărăgău, protopopiatul Reghin, Astfel, Grupul Tinerilor Ortodocși din Fărăgău, în parteneriat cu Primăria comunei Fărăgău și Ocolul Silvic Reghin, prin Pepiniera Voivodeni, au reușit să planteze 150 de puieți forestieri din specia Gorun și Paltin.

„Fiecărui puiet i s-a pregătit un loc în sânul pământului, fiecare dintre participanți sădind în pământ – odată cu plantarea pomului – și speranța într-o lume mai bună. Au fost reciclate sticle de plastic (PET-uri), iar acestea au fost folosite pentru realizarea unui sistem de irigații care să ofere puieților necesarul optim de apă, astfel încât munca, dragostea de frumos și creativitatea au mers „mână în mână”. Peste 10 ani, bucuria lor va fi și aceea de fi participat la crearea unui spațiu propice pentru reculegere și relaxare”, a precizat părintele paroh Hadrian Horațiu Mălinaș.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Biserica din parohia Fânațe, resfințită de ÎPS Irineu

Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a fost prezent duminică, 28 iulie, a VI-a …

Share
Share