Campania IA-MĂ ACASĂ! a ajuns la final. 42 de kg de hrană uscată donată, 562 lei strânși și 23 de animăluțe care și-au găsit o familie Slider
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 148 Vizualizări

Campania IA-MĂ ACASĂ! a ajuns la final. 42 de kg de hrană uscată donată, 562 lei strânși și 23 de animăluțe care și-au găsit o familie

Asociația ANIMACT a făcut publice rezultatele campaniei IA-MĂ ACASĂ! desfășurată  în perioada 1-31 martie 2019.

Pe tot parcursul desfășurării campaniei, voluntarii ANIMACT au organizat o serie de evenimente dedicate susținerii activității adăposturilor Life4Cats Rescue, respectiv Last Chance Rescue Romania.

De asemenea, cu sprijinul Teatrului pentru Copii și Tineret „Ariel” au organizat o colectă de hrană și bani pentru susținerea pentru animalele aflate în grija celor două adăposturi. În urma desfășurării acesteia, au fost colectate 42 de kg de hrană uscată și 562 de lei. Suntem convinși că se poate mai mult și animăluțele ajunse în stradă din cauza noastră, a oamenilor, merită.

„În urma campaniei noastre s-au dat spre adopție 4 caței în zona Târgu-Mureș și 15 în UK. Proprietara adăpostului a spus ca în această lună a avut mai mulți vizitatori din Târgu-Mureș și faptul că a dat spre adopție cei 4 caței este cu mult mai bine decât în lunile anterioare. Iar la adăpostul de pisici din Bozeni s-au dat spre adopție 3 pisicuțe în Târgu-Mureș, iar în lunile anterioare nu au dat spre adopție nici o pisicuță în România.
Pot spune că IA-MĂ ACASĂ a avut succes din acest punct de vedere, deși noi am fi vrut ca numărul adopțiilor să fie mai mare”, a transmis Iulia Costache, PR Animact.

Campania IA-MĂ ACASĂ! a avut drept scop încurajarea adopțiilor de animale în rândul târgumureșenilor și familiarizarea publicului larg cu nevoile de fiecare zi a două adăposturi din apropierea orașului – Life4Cats Rescue, respectiv Last Chance Rescue Romania.

„Le mulțumim tuturor celor care au participat în cadrul campaniei IA-MĂ ACASĂ! și s-au implicat în cadrul evenimentelor organizate de voluntarii ANIMACT. Dacă doriți să susțineți în continuare adăposturile Life4Cats Rescue și Last Chance Rescue Romania sau doriți să adoptați un animal aflat în grija acestora, o puteți face contactându-i direct prin intermediul paginilor de Facebook”, au transmis voluntarii ANIMACT.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE