Home / Sport / Automulțumirea aduce eșecul

Automulțumirea aduce eșecul

Distribuie

În partida din cadrul etapei a XVI-a din liga secundă de futsal CSM Târgu-Mureș a suferit a doua înfrângere din acest sezon. Cu locul I care aduce promovarea în prima ligă asigurat, mureșenii au cedat în deplasare în fața echipei secunde a gălățenilor de la United cu scorul de 4-3 (2-1). CSM avea oarecum o revanșă de luat față de United Galați, după ce au cedat în ultimele secunde cu 1-2 în semifinala Cupei României (adevărat cu prima echipă), dar deconectarea după obținerea promovării și-a spus cuvântul. Golurile echipei antrenorului Lucian Nicușan le-au înscris Iszlai Richard și Dobai Andras, al treile fiind un autogol. A doua echipă mureșeană din liga secundă, Pro-Tineret Sighișoara a evoluat duminică seara, dar fără șanse pentru ultima clasată de a obține puncte la Buzău, unde Fortius luptă pentru locul 2, cel care duce la barajul pentru promovarea în primul eșalon.

 

De asemenea, verificati

CSM Târgu Mureş continuă promovarea sportului în școli

Distribuie CSM Târgu Mureș continuă să încurajeze practicarea sportului în rândul tinerilor, aducând bucuria baschetului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.