Home / Sport / Mureșenii reușesc o primă surpriză la polo

Mureșenii reușesc o primă surpriză la polo

Distribuie

Noua echipă de polo masculin CSM Târgu-Mureș a obținut o surprinzătoare victorie în partida a doua din cadrul etapei a VIII-a din returul Superligii Naționale de polo seniori cu Rapid București. Aflați în permanență în luptă pentru locurile 5-6 cu mult mai titrata echipă bucureșteană, dar cu șanse minime după ce au cedat ambele jocuri disputate în bazinul propriu în tur, echipa antrenorului Edward Andrei nu părea să aibă vreo șansă după prima partidă disputată în București în această ultimă etapă a sezonului regulat.

Feroviarii s-au impus în primul joc cu scorul de 12-7 și și-au mărit avantajul față de mureșeni. Scorul în cele patru reprize a fost 4-1, 2-1, 4-2, 2-3, iar marcatorii echipei au fost: Francesco Iudean 2, Andrei Buda, Octavian Itul, Gleb Chiriacov, Raymond Jiganea și Vlad Domracev câte 1 gol.
Joc mult mai animat, cu multe goluri

În cel de a doilea meci mureșenii au avut o evoluție mult mai bună și au reușit să câștige în premieră pentru istoria clubului mureșean în fața Rapidului. Scorul celei de-a doua partide a fost 13-11, cu Francesco Iudean și Raul Bindea cei mai eficienți, cu 5, respectiv 4 goluri. După prima repriză scorul a fost egal la 3, mureșenii au câștigat-o pe a doua cu 3-1, au cedat repriza a treia cu 2-3 și au câștigat-o pe ultima cu 5-4. Celelalte goluri ale mureșenilor au fost înscrise de Chiriacov 2, Andrei Buda și George Stoian câte 1 gol.
Astfel, tânăra echipă recent înființată, după o absență de mai bine de 30 de ani, reușește în primul ei sezon o frumoasă clasare pe locul 6 după sezonul regulat, cu șanse reale de a încheia pe această poziție în clasamentul final și după disputarea turneului play out, pentru echipele clasate pe locurile 5-9. Acesta va avea loc săptămâna viitoare, la Oradea. În jocurile disputate cu echipele aflate sub ei în clasament, CSM a cedat un singur joc, în deplasare la Poli Cluj, după un joc cu incidente și arbitraj contestat vehement. Au câștigat în schimb trei jocuri cu clujenii și toate patru întâlnirile cu Crișul Oradea și Amefa Arad.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Baschet: Victorie în derby-ul cu Timișoara

Distribuie Echipa satelit de baschet din cadrul CSM Târgu Mureș a învins în derby-ul cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.