Studenții UMFST, invitați să se înscrie la Universitatea Internațională de Vară „Innovation and Regulation in Pharma and Medtech” Invatamant
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 404 Vizualizări

Studenții UMFST, invitați să se înscrie la Universitatea Internațională de Vară „Innovation and Regulation in Pharma and Medtech”

Conform blogului UMFST, Universitatea Justus Liebig din Giessen, Germania, organizează, în perioada 20 iulie – 17 august 2019, ediția cu numărul 15 a Universității Internaționale de Vară „Innovation and Regulation in Pharma and Medtech”, la care sunt invitați să se înscrie atât studenții și absolvenții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș, cât și tinerii specialiști în domeniile: medicină, farmacie, economie și drept.

Având caracter interdisciplinar, Universitatea Internațională de Vară este locul în care specialiști renumiți la nivel internațional vor susține următoarele cursuri:

  • Economics in Health Care: Linking Health Economics, Innovation and Market Access
  • Medical Innovation: Linking Global Health Challenges, Entrepreneurship and business practice
  • Digitalization and MedTech in Health Care: Linking Digital Solutions and Data Privacy
  • Law: Linking Intellectual Property Rights, Regulation of the Health Sector, Human Rights and Ethics

Ultima zi de înscrieri este 31 mai 2019. Taxa de participare este 1.900 euro, însă organizatorii oferă burse studenților cu rezultate remarcabile, dar și celor care s-au implicat în activități extracurriculare. Informații suplimentare se pot obține la adresa de e-mail: info.summerschools@recht.uni-giessen.de.

În taxa de participare sunt incluse: credite academice (6 ECTS + 3 ECTS pentru un curs de limba germană), cazarea, micul dejun, materialele de curs, Wi-Fi în campus și la hotel, transport public în Giessen, două excursii la Berlin și Bruxelles și vizite la companii din domeniul farmaceutic.

De asemenea, în această broșură de prezentare se regăsesc informații suplimentare referitoare la fiecare curs în parte, precum și programul complet al Universității Internaționale de Vară.

Fondată în anul 1607, Universitatea Justus Liebig din Giessen are 28.000 de studenți și 11 facultăți care acoperă întregul spectru al științelor sociale și științelor vieții.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE