Home / Slider / Animație în săptămâna tenisului de masă

Animație în săptămâna tenisului de masă

În perioada 2-10 aprilie în țară se desfășoară nu mai puțin de 136 turnee de tenis de masă, cu ocazia zilei internaționale a acestei discipline sportive, sub egida Amatur. Majoritatea acestora s-au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, în zilele de 6 și 7 aprilie. În județul Mureș au avut loc turnee la Reghin (organizatori fiind Kántor Imre și Florin Marian), la Târnăveni (Ioan Chibulculean), Sighișoara (Gabrile Tipser și Nicolae Oneț) și Târgu-Mureș. Acesta din urmă s-a disputat în organizarea TT Concept Adial, în sala complexului din incinta Prodcomplex Târgu-Mureș, prin Andrei Sárkány și Ovidiu Ciurcă. La întreceri s-au aliniat un număr de 39 participanți, la două categorii valorice. La Elite au fost 20 participanți, iar la categoria Avansați 19.

Jocuri la nivel înalt

S-a jucat după sistemul cel mai bun din 5 seturi, primul care câștigă 3, cu grupe inferioare de câte 5-6 jucători, de unde se calificau mai departe primii 4, astfel încât fiecare participant a avut ocazia să joace mai multe jocuri. După disputarea meciurilor din grupe s-au stabilit capi de serie în grupe inferioare, iar primii doi din fiecare intrau pe tabloul eliminatoriu. Nivelul jocurilor a fost destul de ridicat majoritatea participanților fiind vechi practicanți ai sportului cu mingea de celuloid, unii activând și în prezent la anumite niveluri.

Primii clasați la categoria Elite-Open au fost Simon Csaba (Târgu-Mureș), Moldovan Csaba (Târgu-Mureș), cei care au disputat finala, iar în finala mică ludușeanca Dora Opriș l-a învins pe Jozsa Zoltán, din Odorheiu Secuiesc. Au ratat intrarea în lupta pentru un loc pe podium Octavian Anca (Luduș), Andrei Orha, Bauer Lajos și Ungvári Evelyn, toți din Târgu-Mureș.

La categoria Avansați-Începători podiumul a fost ocupat în totalitate de târgumureșeni, în ordinea Weisz Zsofia, Szakács Attila, Grif Maria, urmați de Dérzsi Loránd și Claudiu Valea (Târgu-Mureș), Losonczi Dénes (Sângeorgiu de Pădure), Fetco Mark și Alin Adrian Bucur (ambii din Târgu-Mureș).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Primarul Soós Zoltán promite desecretizarea salariilor din Primăria Târgu Mureș

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a promis luni, 26 octombrie, cu prilejul unei conferințe …