Animație în săptămâna tenisului de masă Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 877 Vizualizări

Animație în săptămâna tenisului de masă

În perioada 2-10 aprilie în țară se desfășoară nu mai puțin de 136 turnee de tenis de masă, cu ocazia zilei internaționale a acestei discipline sportive, sub egida Amatur. Majoritatea acestora s-au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, în zilele de 6 și 7 aprilie. În județul Mureș au avut loc turnee la Reghin (organizatori fiind Kántor Imre și Florin Marian), la Târnăveni (Ioan Chibulculean), Sighișoara (Gabrile Tipser și Nicolae Oneț) și Târgu-Mureș. Acesta din urmă s-a disputat în organizarea TT Concept Adial, în sala complexului din incinta Prodcomplex Târgu-Mureș, prin Andrei Sárkány și Ovidiu Ciurcă. La întreceri s-au aliniat un număr de 39 participanți, la două categorii valorice. La Elite au fost 20 participanți, iar la categoria Avansați 19.

Jocuri la nivel înalt

S-a jucat după sistemul cel mai bun din 5 seturi, primul care câștigă 3, cu grupe inferioare de câte 5-6 jucători, de unde se calificau mai departe primii 4, astfel încât fiecare participant a avut ocazia să joace mai multe jocuri. După disputarea meciurilor din grupe s-au stabilit capi de serie în grupe inferioare, iar primii doi din fiecare intrau pe tabloul eliminatoriu. Nivelul jocurilor a fost destul de ridicat majoritatea participanților fiind vechi practicanți ai sportului cu mingea de celuloid, unii activând și în prezent la anumite niveluri.

Primii clasați la categoria Elite-Open au fost Simon Csaba (Târgu-Mureș), Moldovan Csaba (Târgu-Mureș), cei care au disputat finala, iar în finala mică ludușeanca Dora Opriș l-a învins pe Jozsa Zoltán, din Odorheiu Secuiesc. Au ratat intrarea în lupta pentru un loc pe podium Octavian Anca (Luduș), Andrei Orha, Bauer Lajos și Ungvári Evelyn, toți din Târgu-Mureș.

La categoria Avansați-Începători podiumul a fost ocupat în totalitate de târgumureșeni, în ordinea Weisz Zsofia, Szakács Attila, Grif Maria, urmați de Dérzsi Loránd și Claudiu Valea (Târgu-Mureș), Losonczi Dénes (Sângeorgiu de Pădure), Fetco Mark și Alin Adrian Bucur (ambii din Târgu-Mureș).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE