Bioeel, semifinalistă „Made in Romania” Business
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 438 Vizualizări

Bioeel, semifinalistă „Made in Romania”

Aproape 300 de companii au fost înregistrate în a treia ediție a programului Made in Romania, cu 50% peste nivelul din 2018.

Made in Romania este un proiect unic al Bursei de Valori București (BVB) lansat în scopul identificării, promovării și susținerii celor mai bune povești de creștere din România, viitoarele motoare ale economiei românești și, totodată, sprijinirea acestora pe tot parcursul unui an pentru a le ajuta să-și aducă afacerile la nivelul următor prin îmbunătățirea transparenței, vizibilității și, cel mai important, câștigând capitalul necesar pentru o creștere și dezvoltare ulterioară.

50 de semifinaliști

Programul Made in Romania și-a desemnat cele 50 de companii semifinaliste, printr-un proces complex de selecție, dintr-un total de aproape 300 de companii antreprenoriale înscrise. Aflat la cea de-a treia ediție, programul a reconfirmat succesul în creștere în rândul comunității de afaceri din România, printr-o creștere de aproape 50% a numărului de companii înregistrate comparativ cu ediția precedentă.

Printre cele 50 de companii câștigătoare desemnate prin votul publicului, se regăsește și Bioeel din Târgu-Mureș.

Istoria Bioeel a început în Târgu-Mureş cu producția primelor medicamente si cosmetice, fiind parte integrantă a comunităţii locale târgumureşene din anul 1992. De atunci si până astăzi Bioeel a cunoscut o dezvoltare continuă, ajungând ca activitatea să se extindă în toată ţara, numărul angajaţilor ajungând în jur de 200.

Pe lânga activitatea de producţie, s-au dezvoltat si alte activităţi, Bioeel ajungând sa fie importator şi distribuitor pentru mai multe companii farmaceutice naţionale si internaţionale şi să asigure servicii de logistică pentru 5 companii farmaceutice multinaţionale.

Urmează ca un juriu format din 12 experți să selecteze 14 companii. A 15-a companie va fi aleasă prin votul publicului, în luna martie. După Gala de Premiere, programul va oferi antreprenorilor asistență gratuită din domeniile de interes pentru companie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE