Joc de „rodaj” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 314 Vizualizări

Joc de „rodaj”

În etapa a XVIII-a în Divizia A la handbal feminin CSM Târgu-Mureș a obținut a 18-a victorie în seria D. Da sunt numerale diferite, care reprezintă aceeași sumă. Mureșencele aveau deja asigurat primul loc în clasament, dar au ținut să-și onoreze statutul de favorite cu o nouă victorie pe teren propriu. Au obținut-o în compania formație CSU Oradea cu scorul de 32-20 (12-9). Fără Andreea Târșoagă și Monica Bărăbaș, accidentate, două dintre jucătoarele de bază ale echipei, antrenoarea Mihaela Evi a început partida cu o formulă „inedită”, cu mai multe jucătoare în echipa de start care au evoluat foarte puțin pe parcursul ediției. Ideea a fost probabil tocmai aceea de a roda jucătoarele în vederea jocurilor ce urmează, în special la turneele de baraj. Echipa cu care s-a început jocul a fost: Cristina Popovici- Carola Stângu, Sarah Darie, Georgeta Bucin, Cosmina Cozma, Ioana Sângeorzan, Paula Popeanu.

Jocul în prima repriză a fost unul echilibrat, presărat cu numeroase greșeli individuale de ambele părți. Mureșencele au controlat jocul, s-au desprins de câteva ori pe tabelă, dar au ratat desprinderea decisivă de fiecare dată. Bihorencele au beneficiat de prima aruncare de la 7 metri abia în minutul 12, în timp ce pentru gazde prima lovitură de pedeapsă a venit abia în minutul 27, și aceea ratată. Mureșencele au fost mereu în avantaj și pentru că de la jumătatea reprizei Popovici a început să apere. Avantajul la pauză s-a redus la doar 3 goluri, mureșencele înscriind prin 7 jucătoare.

Final cu festival

Pe parcursul jocului au intrat aproape toate jucătoarele înscrise pe foaie, cu două excepții: portarul Flavia Stan și Andreea Ilieș, iar nu mai puțin de 10 jucătoare și-au trecut în cont cel puțin un gol. După reluare s-a ajuns rapid la 15-10, apoi la 19-12, dar la jumătatea reprizei era „doar” 22-17. Finalul a fost însă jucat deschis, mureșencele s-au descătușat și au încheiat cu joc spectacol. O serie de nouă goluri consecutive a mărit avansul până la 13 goluri. Dintre cele 12 trimise în teren doar Carina Ghemeș și Ioana Radu nu au înscris. Cele 32 de goluri le-au reușit următoarele: Carola Stângu 7, Sarah Darie 6, Georgeta Bucin 5, Maria Ola 4, Cosmina Cozma 3, Paula Popeanu și Carla Lăcătuș câte 2, Ioana Sângeorzan, Flavia Munteanu și Ioana Moldovan câte 1 gol.

Pentru CSM urmează ultimele două etape, în compania ocupantelor podiumului în seria D, la Crișul Chișineu Criș, calificată și ea pentru baraj și pe teren propriu cu Universitatea Reșița, după care va urma turneul semifinal.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE