Home / Sport / Popicarii juniori de la CSM Târgu-Mureș, campioni pe echipe

Popicarii juniori de la CSM Târgu-Mureș, campioni pe echipe

Distribuie

După finalele încheiate cu succes pentru Electromureș Romgaz Târgu-Mureș în competiția feminină, la Ploiești s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii și turneul final al Campionatului Național de popice pentru echipele de tineret U23, în competiția masculină.

După ce în prima manșă elevii antrenorului Seres Jozsef  de la CSM Târgu-Mureș se aflau pe locul secund din cele șase echipe participante, la 60 de „bețe” diferență de prima clasată, echipa Inter Petrila, care reușise un total de 3065 popice doborâte, în manșa a doua mureșenii au reușit printr-o mobilizare exemplară să recupereze diferența și cu un total general de 6146 p.d., cu 3005 p.d. în prima manșă și 3141 p.d. în a doua, cucerind astfel titlul de campioană.

Performanța a fost obținută în special în urma rezultatelor deosebite obținute în ultimele două serii ale celei de-a doua zile de Szász Tibor Levente, cu 582 p.d. și Szász Attila Alfred, cu 544 p.d.

După cumulul rezultatelor din cele două zile de concurs, în clasamentul final CSM Târgu-Mureș a devansat cu cele 6146 popice doborâte cu 50 de „bețe” echipa din Petrila. Treapta a treia a podiumului a fost ocupată de Siderurgica Hunedoara, cu un total de 5959 p.d., iar continuare s-au clasat CFR Olimpia ACB Iași (5833 p.d.), CFR Cluj (5831 p.d.) și CSM Satu-Mare (5775 p.d.)

Cele mai bune rezultate din echipa campioană pe parcursul celor două zile au fost obținute de Szász Tibor Levente, cu 582 p.d. (cel mai mare rezultat al turneului), Szász Attila Alfred 544 p.d., Benke Zoltán 530 p.d.și Fekete Hunor 524 p.d. Ceilalți componenți ai lotului mureșenilor au fost Hegyi Rolánd, Szilágyi Ervin, Kötö Kálmán Dávid, Iszlai Attila, Szöcs Jozsef și Ferencz Botond.

Pentru echipele de pe podium, festivitatea de premiere a fost efectuată de antrenorul federal Remus Antimirescu, delegat din partea Federației Române de Popice și de Antal Matilda- membru în Prezidiul Federal, vicepreședinte la CS Electromureș Romgaz Târgu-Mureș.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.