Competiția Future Makers pentru tineri cu premii de 20.000 de euro vine la Târgu-Mureș Business
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 101 Vizualizări

Competiția Future Makers pentru tineri cu premii de 20.000 de euro vine la Târgu-Mureș

Marţi, 16 aprilie de la ora 18.00, va avea loc loc Atelierul de Antreprenoriat Future Makers 2019 la sediul Lateral din Târgu-Mureș.

Future Makers invită tinerii pasionaţi de antreprenoriat şi de viitor să îşi pună ideile în aplicare în cadrul atelierelor de antreprenoriat şi în cadrul competiţiei de idei de business, cu premii de 20.000 de euro. Înscrierile pentru competiție se fac în perioada 5 martie-2 iunie pe www.futuremakers.ro.

În cadrul atelierului, tinerii vor găsi un spaţiu de conversaţie despre cum vor evolua diferite industrii şi ce tipuri de soluţii trebuie construite astăzi, care să fie sustenabile în viitor. De asemenea, vor afla mai multe despre cum pot aplica în competiţie şi ce tipuri de idei caută organizatorii la Future Makers.

7 premii de 20.000 de euro

Sunt invitați la atelier tinerii care vor să afle cum pot câştiga unul dintre cele 7 premii, în valoare totală de 20.000 de euro, sunt în căutare de idei de business care să funcţioneze atât astăzi, cât şi în viitor, vor să cunoască alţi tineri pasionaţi de antreprenoriat şi trenduri de viitor și, bineînțeles, vor să afle mai multe despre modele de business şi instrumente utile în a dezvolta un plan de business.

„În România, un sfert dintre tineri vor să pornească o afacere, însă doar 1% o fac. Noi credem că pregătirea antreprenorială, bani cu care să își testeze ideile, o comunitate de mentori care să îi sprijine și conexiuni internaționale cu tineri antreprenori de vârsta lor din alte țări îi vor ajuta pe mulți dintre ei să aibă curaj să le pornească și să rămână în țară să le construiască. Competițiile pe care le organizăm în România, cu programele lor educaționale, pregătesc 2.000 de tineri pe an, în parteneriat cu șase universități și 20 de organizații de tineri”, a spus Oana Țoiu, fondator Social Innovation Solutions.

În luna iunie, 50 de idei finaliste vor fi selectate dintre toate aplicaţiile primite în competiţie. Timp de 3 luni, acestea vor intra în programul de incubare unde vor primi sprijin pentru a trece la următoarea etapă de dezvoltare a ideii sau planului de afaceri. La finalul competiţiei, echipele vor avea pitch-uri în faţa juriului. Premiile sunt în valoare de 20.000 de euro şi urmăresc să transforme ideile bune de azi în organizaţiile sustenabile de mâine.

Evenimentul este organizat împreună cu Asociaţia Facem şi Organizatia Studenţilor la Medicina Dentară Târgu-Mureș, iar pentru a se înscrie, tinerii pot intra pe pagina de Facebook a evenimentului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE