Mobila Dalin, prezentă la „Salone Internazionale del Mobile” din Milano Business
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 232 Vizualizări

Mobila Dalin, prezentă la „Salone Internazionale del Mobile” din Milano

În perioada 9-14 aprilie, o suită de companii românești specializate în mobilier pentru locuințe, din lemn masiv sau tapițat, în stil clasic sau modern și design vor fi prezente la „Salone Internazionale del Mobile” din Milano, care reprezintă cea mai importantă manifestare mondială în domeniul designului de interior. Expoziția, desfășurată pe o suprafață de peste 210.000 mp, așteaptă peste 370.000 de vizitatori profesioniști și 5.000 de jurnaliști din 188 de țări.

Piața italiană prezintă un interes deosebit pentru producătorii români, fiind cea de a treia în exporturile de mobilă ale României. State din Asia și din Orientul Mijlociu, precum şi Rusia sunt, de asemenea, vizate, la actuala ediție a evenimentului, de firmele româneşti, care își propun stabilirea de noi contacte cu potențiali parteneri de afaceri.

17 companii românești

Printre cele 17 companii de mobilă prezente în pavilionul național se numără și Mobila Dalin din Reghin. Compania activează pe piața din România începând cu anul 1992. Cu o gamă variată de produse de înaltă calitate, conform studiului Interbiz din 2014, Mobila Dalin este pe locul 4 în topul producătorilor de mobilier tapițat din România.

Fiind o afacere de familie, compania a fost crescută cu mult drag și grijă de către familia Cotoi. Numele în sine reprezintă o combinație între numele celor doi fii, Dan și Călin. Cea mai mare parte a producției se vinde pe piața internă, iar alături de desginerul Mihai Grama, au reușit să scoată pe piață modele brodate, colorate, pe scurt, unice în România.

Valoarea finanțată de la bugetul statului pentru acest eveniment este de 1.300.460 lei. Evenimentul este organizat în colaborare cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE