Porți deschise la Aroma Wedding Garden! Rețeta evenimentului de nota 10! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3186 Vizualizări

Porți deschise la Aroma Wedding Garden! Rețeta evenimentului de nota 10!

Timp de două zile, frumosul centru de evenimente, situat la intrarea în Reghin, dinspre Târgu Mureș, le-a oferit celor implicați în organizarea unui nunți posibilitatea de a-și prezenta produsele și serviciile.Astfel, viitorii miri și familiile acestora au putut afla nemijlocit ce alegeri pot face pentru ca momentul căsătoriei să fie perfect.

La expoziția numită Aroma Wedding Show, ei au putut găsi oferte de rochii de mireasă, pantofi, make-up, costume de mire, numeroase modele de verighete și bijuterii, decorațiuni și aranjamente florale, pachete video și pachete foto, photobooth, torturi și prăjituri, coordonatori de evenimente, artificii ,fum, invitații de nuntă, băuturi, candybar, coordonatori de dans și multe altele.

Cei doi Ioan Fărcaș, tatăl și fiul, care, împreună cu familiile lor și cu sprijinul unei echipe de profesioniști, dețin și manageriază Gallery Wedding Garden (în Târgu Mureș) și Aroma Wedding Garden (Reghin), ne-au oferit detalii despre activitatea organizată în weekend : ”După cum puteți observa, aproape toate companiile care sunt prezente la Aroma Wedding Show, cu produse și servicii, sunt din județul Mureș. Dorim să sprijinim astfel firmele locale, adică zona noastră. Noi le-am oferit gratuit posibilitatea de a se prezenta în fața viitorilor miri cu tot ce au mai bun. Împreună cu ei, le oferim tinerilor care aleg să ne treacă pragul, pentru unul din cele mai mai frumoase evenimente din viața lor, tot ceea ce e nevoie ca să aibă parte de o nuntă perfectă.”

Gazdele întâlnirii s-au prezentat, la rândul lor, cu apetisante creații ale bucătăriei Aroma Wedding Garden, care s-au bucurat de aprecierea publicului prezent.
Musafirii s-au arătat extrem de mulțumiți de bogata ofertă și au plecat acasă încredințați că nunta lor va fi așa cum și-o doresc.

Aroma Wedding Garden se află aproape de intrarea în Reghin, dinspre Târgu Mureș, și se întinde pe o suprafață de 30.000 de mp. Complexul cuprinde o sală de evenimente de mare capacitate (poate ajunge și la 800 de locuri), un lac de 7000 mp și o parcare generoasă.


Florin Marcel SANDOR

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE