Delia concertează la Târgu-Mureș în cadrul turneului ACADELIA! Slider
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 973 Vizualizări

Delia concertează la Târgu-Mureș în cadrul turneului ACADELIA!

Vineri, 10 mai, de la ora 20.00, celebra artisă Delia vine în Târgu-Mureș la Sala Polivalentă pentru a susține un show memorabil în cadrul turneului ACADELIA.

„Conținutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim şi celor care de mâine merg la sală. Show-ul poate conține urme de ironie, dulceață de piersici și sâmburi de adevăr. Dacă manifestați alergie la cele menționate mai sus, vă rugăm adresați-vă medicului dumneavoastră de familie extinsă. Acest show este recomandat atât sănătății dumneavoastră psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indice glicemic căzut la pământ. Pentru o mai bună desfășurare de forțe, încurajăm pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce”, au transmis organizatorii pe pagina evenimentului.

Tot organizatorii au menționat că prezența în sală se face pe bază de bilet și acadele. Pentru a evita posibile neînțelegeri legate de audiența generală, sunteți rugați să vă informați înainte cu privire la playlist-ul artistei și mai ales cu privire la artistă în sine. Rebela Delia va pronunța „rămâi cu mă-ta” și „du-te-mă, baby!”. Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat, deci minorii vaccinați și nevaccinați vor avea acces în sală doar cu acordul părinților.

Biletele vor fi puse în vânzare în curând pe www.iabilet.ro și vor putea fi achiziționate cu o reducere de 30% în prima zi (350 bilete), 20% în a doua zi (300 bilete) și 10% în a treia zi (200 bilete).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE