Etapă intermediară de 1 punct în Liga III Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 574 Vizualizări

Etapă intermediară de 1 punct în Liga III

Marți s-au disputat partidele etapei intermediare, a XXII-a în seria V din Liga III de fotbal. Deși nu a obținut victoria niciuna dintre cele trei echipe mureșene, evoluțiile unora au fost peste așteptări. Singurul punct l-a obținut ultima clasată, CS Iernut, care a remizat pe terenul penultimeia, Gaz Metan 2 Mediaș. Iernuțenii au scăpat pe de altă parte printre degete victoria, cu un autogol înscris de Circa în propria poartă în al treilea minut al prelungirilor, la scorul de 3-2 în favoarea echipei sale. Formația mureșeană a deschis scorul în minutul 9 prin Adrian Pop, cel care a înscris și pentru 3-1 în minutul 68, după ce colegul său Marius Bălaș a făcut 2-0 cu patru minute înainte și Hășmășan a redus diferența în minutul 65. Au fost așadar trei goluri în interval de doar patru minute și CS Iernut se îndrepta spre o victorie. Hășmășan a redus la 2-3 în minutul 90, iar amintitul autogol a făcut ca ambele echipe să poată considera două puncte pierdute.

Echipa cu cele mai bune rezultate și cea mai bine clasată era Avântul Reghin. Aceasta era și singura care a evoluat pe teren propriu, având și o adversară aflată sub ei în clasament, ACS Unu Fotbal Gloria Bistrița. Oaspeții au obținut însă victoria cu 2-1, reghinenii reușind doar să reducă diferența în minutul 82, printr-un penalty transformat de Adrian Murar. Bistrițenii au punctat prin Ovidiu Stoianof (min. 39) și Rareş Băldean (79).

A treia echipă mureșeană din serie, nou promovata MSE Târgu-Mureș rămâne și singura fără punct obținut în cele 7 etape din retur. Cu toate acestea, târgumureșenii au cedat la Sănătatea Cluj, echipă aflată în apropierea podiumului cu „doar” 3-0, după ce au pierdut toate celelalte partide din retur la diferențe mai mari. Pentru clujeni au înscris Ionuţ Rada (min. 14), Adrian Lupu (60) și fostul jucător al FCM Târgu-Mureș Dan Roman, care a stabilit scorul final în minutul 71.

 

Poziții modeste, fără șanse de a urca

În urma acestor rezultate toate cele trei și-au păstrat locurile. Avântul ocupă locul 7, cu 33 puncte, MSE este pe locul 14, cu 15 puncte, iar CS Iernut pe 16, cu 7 puncte.

Etapa viitoare aduce pentru cele trei mureșene adversare din așa zise „zone neutre”. MSE Târgu-Mureș va juca vineri, 12 aprilie, de la ora 17.00, cu Arieșul Turda, partidă care se dispută la Miercurea Nirajului, iar sâmbătă de la aceeași oră vor juca Avântul și CS Iernut. Reghinenii se deplasează pe terenul celei de-a treia clasate, Minaur Baia Mare, dar aflată departe de primele două, iar CS Iernut va reveni pe teren propriu în compania brașovenilor de la AFC Hărman.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE